Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Настинав. Ме нервира вака кога сум на пола пат. Носов ми е иритиран, очите на пола копје и цело време сум со она глупо чувство што ти се јавува пред да кивнеш. :oops: а какви планови си имав за утре(праќајте совети за брзо опоравување по пп не се срамете) :facepalm: ама ете, татко ми, мајка ми, баба ми и сестра ми болни и вчера па сите мораше да ми се увртат наеднаш у исто време у соба :eek: трпи сеа... Ќе треба сеа да спијам со отворена уста ко 95 годишна баба зашо не можам да дишам.
Бајдвеј редакцијава станува све помала :confused:

Ништо ако ти се наоѓа дома септолете арно....или од оние спрејови со морска сол за инхалирање.

А најарно ќе ти биде,да си мавнеш една камилица,и да стаиш главата над тенџерето со крпа едно 10 мин....и да бидеш ко нова.

Ај прај шо ќе праиш па кажи ми.....да не те мислам :)

Ајде нема страв нема срам само сигурност во себе :icon_lol:....

АААААААААААААААААААААААА

Ke idam da si staam soki4, da se zberat lujdze oko mene :D
Pa ti mnogu si bil gluup!
Aj pozzi4 :D

Кајгано,
која брука сум коа ќе пивнам троа поише, какви безвеза муабети правам, на кои кога се присетувам ме јаде еден срам и ми иде у земја да пропаднам.
Тешка рабоа :tapp:

кајги го деактивирав профило на фб, доста е од џаболебарење по цел ден без ништо да се случи или, го сметам профилот само за bringer of bad news и фала богу ќе се отарасам барем на одредено време од него

кајги го деактивирав профило на фб, доста е од џаболебарење по цел ден без ништо да се случи или, го сметам профилот само за bringer of bad news и фала богу ќе се отарасам барем на одредено време од него
good choice(y)

А бе вика да не сум ги спомнувал овие работи во преводот застарени биле :icon_lol:, а бе како да не ги спомнувам ќе ја изгуби смислата преводов :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ау кај го има ова море сега кај преведувам и пазам смисла да има без делови клучни од текстот :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

седиш и си маваш филмови,по јако од тоа нема,па кога ќе фатиш сам да се караш,да се контриш,и на крај ќе се изнервираш сам со себе :facepalm:

Додека дојде светлата иднина нас полека полека не јаде сегашноста и ништо не се случува,како ќе надокнадам за овие години кој знае цц.....

се мислам дека у претходниот живот сум бил разгалено милионерче,сеа сум тука да им помагам на другите за срања,за мене нема време. :icon_lol:

пази се тоа ти се филмови.......без превод,чат пат и без слика.

Драга..работната недела за мене заврши, па викендов шо следува ќе си го прчам! :icon_mrgr:

Д. К.
Еден од подобрите факти за Ч. Норис: „Чак Норис може да одмути кајгану“ :D

Настинав. Ме нервира вака кога сум на пола пат. Носов ми е иритиран, очите на пола копје и цело време сум со она глупо чувство што ти се јавува пред да кивнеш. :oops: а какви планови си имав за утре(праќајте совети за брзо опоравување по пп не се срамете) :facepalm: ама ете, татко ми, мајка ми, баба ми и сестра ми болни и вчера па сите мораше да ми се увртат наеднаш у исто време у соба :eek: трпи сеа... Ќе треба сеа да спијам со отворена уста ко 95 годишна баба зашо не можам да дишам.
Бајдвеј редакцијава станува све помала :confused:
Земи направи си чај од лушпа од орев, тој е за кашлање и ако те болат градите, ако имаш потешкотии во дишењето. Само мислам дека треба лушпите да бидат отстоени некое време, така да не знам дали има по аптекиве и пазариве...

Он: Драга, посакувам последниов викенд пред да се фрлам над книгата да ми помине најубаво, без нервози и со леп провод низ градов. А од понеделник натаму на сцена настапуваат подочњаците, непреспаните ноќи, нервирањето дали ќе положам или не, итн итн. И се така до 25ти овој месец, после конечно ќе можам да се одморам.

E draga, draga da je srece
bila bi sa mnom, ali ti se nece.

Обавезно пред Божиќ ме засипуваат со работа и не можам да се посветам на моите форумџиски мании. Пишувам ново сценарио за божиќниот специјал за една серија-стенд ап шоу на HBO. Ќе презентирам можеби дел од него на форумов адаптиран за македонското поднебје.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom