Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_meh3v3sT0Y1rmb1v0o1_500.gif

Ја гледам анимацијава веќе 15 минути и само зјапам, очите не можам да ги тргнам.:oops::oops: Прекраснотии значи, зошто не сум живеела во оваа златна ера, па нон-стоп да плакнам очи!:love: Ми се разубаве денот вака од сабајлечки.:vozbud:Тоа е тој поглед.:oops::oops::pipi::love::X3:

Иначе кај мене се е тип топ. Не можам да се пожалам стварно. Среќна сум.

Драга

Еден од најмутавите денови оваа година. А така забавно почна со забава до 4 сабајле, ама после будење се беше тапа!

67762_499669580073671_1774481229_n.jpg

Кој ќе купе ваква машина милионер ќе стане жими кајгана...... :cuc:

Патем кајгано,ми се деси многу глупа работа,си го лацнав зглобот на раката од тушот......свашта.... :facepalm: :icon_mrgr:

Зошто луѓево воопшто стават слики на фб и после ги забрануват ?
Не можам да разберам што му е финтата. :confused:

Касандра беше појака серија од сегашниве на телевизија, или сум бил помал за да сфатам колку била глупа истата?
Абе тој Ранду арен чоек беше, имаше оштри ножиња и шарпа околу тиквата.

Драга,
лајк за лајк, муабет ни под разно. Мојата тврдоглавост стреми кон бесконечно. Детска работа у пм... :pos:
Иначе, ти текнува кога ти раскажував за семинарската? Епа речиси ја завршив и дознав дека темата ми е утната. Зошто да губам 5 дена кога вака можам да изгубам упште 5 дена на тоа. Милина.
Друго што е ново, повторно одам на забар! Дојдов до некој денар па решив да го потрошам таму. :place:

Д.
денеска уште сабајле одејќи кон работа татко ми го чукнале. значи имал мала сообраќајна незгода ама фала богу нема повредени. секако освен нашата кола. задната врата и тркалото катастрофа. колата секако не палела, немало шанси, па со влечна служба право на мајстор, па курци, па палци.......:tapp: и сето ова ја го дознавам во 17.30 :tapp::tapp:
добро што сум ја во семејствово? црна овца? додуша не бев дома попладнето, ама сабајлето скоро до 13 бев тука.
тато дојде порано од работа и вика: колата ми се расипа па мораше на мајстор, па си заминав порано од работа, бла, бла, и јас толку не се заинтересирав што кажува оти бев на врата за излегување.
повреден сум емоционално. за колата ми е гајле дали ќе се направи или не...куров ме боли........

Драга... се е така заемноповрзано... ај да пробаме нешто поразлично... кога би било, магично би било...

Кајги,
Песнава никогаш не сум ја разбирала, особено спотот на почеток, но во последно време таму се пронаоѓам

Членот што го баравте не постои.

Е браво бе браво ај ако не сите отидете си од форумов.... и сега кој ќе го читам како ги раскажува од Кундера делата и дава предлог за книги:( Еј бемти живот....

D

Deneska sum jadel 7 pati. Ke puknam, se osekam kako gjupska torba.

Odam da spijam, da se odmoram od jadenjeto.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Настинав. Ме нервира вака кога сум на пола пат. Носов ми е иритиран, очите на пола копје и цело време сум со она глупо чувство што ти се јавува пред да кивнеш. :oops: а какви планови си имав за утре(праќајте совети за брзо опоравување по пп не се срамете) :facepalm: ама ете, татко ми, мајка ми, баба ми и сестра ми болни и вчера па сите мораше да ми се увртат наеднаш у исто време у соба :eek: трпи сеа... Ќе треба сеа да спијам со отворена уста ко 95 годишна баба зашо не можам да дишам.
Бајдвеј редакцијава станува све помала :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom