Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ех да можев Кајги..........​
Ако можев да се зберам во сопствените си мисли,​
да се скријам во домот на свилената буба,​
да се свијам ко клопче,​
да ме снема на миг,​
можеби .....тогаш ќе имав повеќе време за себе​
Но, не можам.​
Затоа, сакам исполнети ветувања,​
барам многу од другите​
но најмногу од себе,​
очекувам точност до олимпијската стотинка,​
затоа што не само учеството е важно...​
...послатко од најслаткото е победата-а шлагот е самиот врв(y)
Биди и ти од тимот кој се труди да го „освои срцето„ на неговото величество„шлаг“
мислам разбравте ?!- можеби не сите- ама добар дел -сигурен сум

и успат една песничка - не оти има некаква врска со пишаното - ама баш никаква
едноставно така избрав- кому му се допаѓа - супер, кому не- нек е жив и здрав
А, ние одиме понатаму:)

Не осеќам болка еј хахаха .. Се истурив денес, кај не се удрив. Ама ладно да си ибе, не се осеќа ништо.
Се зедовме, низ цело маало смрдеше хаха.. Зато така од среќните улички си сме ние хахаха

Драга К.
Во мода е тебе прво да ти се напише еден пост па да не ја прекинувам традицијата.
Упалив греалка да си ебе мајката. Ненормално време

Ај чао.

Е знајш шо? Утре не учиме.

Уствари ти никак не учиш. Друјсте учат уд тебе. :)

Драга... Ладно бре , планирам капутот од нафталин да го извадам ! Или да причекам , ваљда нема да затера баш она зимски... Вечер виноскоп , си останав дома , не ми се идеше со друштвово , пошто унапред знам што ќе се случува таму, монотони ми се веќе излегувањата со нив , а и алкохолот на стенд бај го ставам малце :)

Ме испровоцира една женска денес да ти кажам дека многу мрзам женски со бркови ! Да бе , добро прочита , со бркови , поголеми од моите , и ме вади од такт што би тркнал до дома да ја земам машинката и пред сите би и ги скратил... незнам што е ова дали некоја мода која ја стартува Јанкуловска или стварно не се гледаат у огледало ?
На крај краева ако веќе сака да има бркови , нека земе со брич контра нека се помине да и ојачаат , има да биде ѕвезда , а не сега ни ваму ни таму е .:D

Кога ќе си ги депилира влакната од рацете редовно без некој да забележе тогаш ќе може да ме вика грд :pipi: смрдла ни една :icon_lol:

Ова каменот се сронал па сеа дел по дел ме јебе у бешиката,како кањоњ да се срушил :sick:
Кога ќе го испукам има тој ден празник да ми биде ќе славам,ветувам кајг.

Драга, се најадов скара и сега ми е многу тешко и лошо. Утре прва смена :( Мислев ќе ми се смилуваат да ми дадат ден, ама ништо. Отидов да се свиткам под ќебенце и убаво да си заспијам :X3:

,,,,,,ehaaa,,,koj e kako mene ,,od gospozhata ,,sum dobil i poeni ,,itoa ne sekakvi tuku kazneni,,,,,lele ke se zaljubam vo ovaa,,,,,

shutrak напиша:
,,,,,,,,ako e seushte tuka ,,,gospodinot Lu,,,,,,,,,,,brishete go ,,,vednash e naznachen za admin ,,na jebem li ga kako se vikashe,,,:mad:
Во правилникот на Кајгана, никаде не пишува дека е забрането да си член или Администратор на некој друг форум.

Така да незнам зошто ти се буниш ???

Јас на овој форум Кајгана сум Модератор, а на другиот форум Тхинк сум Администратор.

А за таквото понашање и оф-топик мислење (твојот цитат што го имам поставено погоре) ти доделив 5 казнени поени.

шо е ова бе кајги само мене не ми студи ???
а метро чоек и пол кило месо сум ??

Убајно од утре па се до 20ти Ноември на диета сум.
Прв пат во животов мој, ако преживеам ќе ти пишам:D

Драга Кајгана, кој ќе станујт од сабајле за на работа :( Ај добра ноќ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom