Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера ко се здрвив со Џ, бев ваков:

3.jpg

Толку многу се здрвив, шо сабајлево на шефот му се обратив со : Да Гарги, кажи...

Денес пак се здрвив, али со џин и пивце и бев на Олимпијадата. Одма уше од старт да расчистиме: ПАСТРАМАЈЛИЈА У ШТИП СЕ ЈАДЕ САМО СО РАЦЕ !

Бајага, ма немој да ме јебеш бе! Човече, која карикатура од певец. Озвучење - њет, пјевање - њет, уиграност на квази бендот - њет, атмосфера никаква и на крај финатата шо ја прават сите ју певци (договорени на еден ипол саат свирка), свират 1 и 15 мин и имаш момент ЈОШ, ЈОШ,ЈОШ и се враќаат триумфално - Ве сКакаме Македонци! И делириум код Македонцима...Ах, још 15 минута САМО ЗА МАКЕДОНЦИМА... И АЈВАР ЈЕ ВАШ, ДА ЗНАТЕ!

Денес бев ради другарчињата, ама утре (кој ги ебе) ако треба и сам ќе идам на Хикси.

Си шарам ја по сликите на ГОЛЕМИОТ Милчо Мaнчевски и види шо паралела си повлеков од неговите слики ( ова ни он не го сконтал, толку шо сум шизик:) ).

Две се де, ама би му ги крстил - Пред се луѓе...

4.jpg

Скопје, Август 10, 2012 пишал Манче тука,

5.jpg

а тука пишал Венеција, Септември 7, 2012...

Ама па исто е шо!

Толку различни, а толку исти ....

Види Буки шо вика:

"И шо сеа, сите ние на крајот умираме, тоа е чиста математика. Чекањето е проблем..."

Е додека чекаме, зашо бе да не се испоубиеме меѓусебно?

Можам да си јадам пастрамајлија секој ден ако сакам, а јас глупача сум отишла на плоштад да се бутам по штандови и да ја слушам лапсус.
Башка и поштено ме испогазија децата, зеле шутка прават.
ДЕЦА бе, шутка наредната недела на ран на драм енд бејс музика, а не на лапсус.

Драга,

Досадно ми е дома, нема никој, празно, вчера имав дешаванка со машината за перење, мада изгледа претерав со температурава. :pos: Жешко бе, ми се пријаде пастрамајлија, гледам сите ја зборат, ако не ме мрзи после ќе отидам до Штип и онака одамна ме викаат едни школски другарчиња...

Драга <3

Пред некој ден си седев дома и си размислував, тоест се мачев, си викав "Ех да можам да се вратам во шесто одделение, па да менам некои работи" :facepalm:
Се додека не ми текна дека додека седам и си размислувам животот ми минува, па еден ден ќе викам "Ех да можам да се вратам назад па наместо да лежам и да размислувам за минатото да си живеам како што треба":гик:

Ова ти е хард кор шит, јас ти кажвам, убо шо ми текна навреме, па сега си знам шо да прам (y)

Кајги бе никако квалитетна дискусија да не можело да се разврзе , се трол до трол упм.

Кај и да е треба да стигне чудово... :vozbud:

q53H0M4G.jpg

Здраво ДК.

Чисто да те поздравам на денешен ден.

Чаос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom