Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I grab a dog. I choke him and I kick the shit out of him. All day long got my foot up a dog's ass. Just bang, bang, bang up his ass. That's my pleasure.
I know you don't smoke weed, I know this; but I'm gonna get you high today, 'cause it's Friday; you ain't got no job... and you ain't got shit to do.

Мала, преги го пробав новиот 7 Days double coconut. Шо чудо ќе беше !! :vozbud::vozbud:

7days-double-coconut.jpg

Драга.
Имам две катарзи во денов.

Првата:
Втората:
307917_4200658248975_1616958088_n.jpg
(Михаил Корубин)

Наздравје полна Месечина!

Драга

Многу го мрзам моментот ко ќе отворам Youtube и пола саат се мислам која песна да ја пуштам.....
А јас па многу го мразам моментот кога ќе отворам YouTube и пола саат чекам да ми се пушти една песна. :icon_mrgr:

Али тоа е, кој како си ја наредил во животот. За некого интернетот е мајка, за некого маќеа. Јас еве додуша помудра излегов, со едно скапоцено искуство, никогаш не знаеш што имаш се додека не го изгубиш брзиот интернет...:(

Не ми замерајте, петок навечер е, а мене ми е дооосадно, интернетот ми е спор, не можам ни сериите да си ги гледам...:unsure:

Д.
капнат сум за спиење. мислам дека не можам да го контролирам телово повеќе и ако ги затворам очиве секундарно паѓам во сон. изгеда од апчињата е :unsure: ама ај што да се прави кога пак ме фати настинка.......... у пм.
дојдов да ти видам ама изгледа одма ќе си одам. ај добра ноќ и убави соништа :X3:

Се беше испланирано,едвај се наместив со смена за да запознаам многу драга личност и којзнае што се случи за да се расипе.

Јбг.

zzi4

Љубов е кога девојката плачи без причина, а ти и маваш шамар за да има причина да плачи..:)
Не, тоа е еден вид на насилство. Во случајов насилство врз понежниот пол.

Во мозоков имам стотици информации кои морам да ги носам со мене се додека не дојде денот на испитот и да се испукам на тоа белата хартија како најголем непријател да ми е. Времево е против мене ме утепува скроз. Се би дал деновиве да почне да врне неколку дена без престан, да може да се залепам до прозор и да гледам како паѓаат капките, само тоа ме опушта во овие испитни сесии каде учам предмети кон кои имам голема одбивност.
tumblr_m605t9haR31qe1oj9o1_1280.jpg

Кајги,
Се наопаку ми оди, се ме нервира, некогаш ми иде да оставам се и да одам некаде далеку, а тоа и може да го сторам изгледа така најубаво ќе биде, освен ако не се потруди некој со силни и уверливи аргументи тука да ме задржи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom