Д.К
еве ме повторно, како нов..
Чим стапнав во Скопjево ме затекна некоjа чудна тишина..а тоа да ти било некоj муслимански празник. И денес идам у маркет да си зеам нешо за пиење и глеам не работат - празнуваат. Башка моментот беше што пукаа динамитки на секои 5 мин. за да jа искажат нивната радост дека им е празник и дека звукот на динамитката е дел од нивното битие. Краjно разочаран, идам да барам листа на земjи со наголем процент на атеистичко/агностичко население - се пакувам и дим да ме њама.
И тоа.. аjт идам да се клањам.
На ЦЕЦА синоќа, пропратено со сите (не)очекувани салтанати за еден таков хипно настан, на кој простата малограѓанштина покажува во целост дека нема култура и понашај. Ситуацијата беше ''Dance puppets, dance''.
ПС - Водка с утехом ми направи ќејф, guilty as charged.
Темата е затворена додека не се исчистат последните неколку страници од навредливите/несоодветните мислења и додека модераторите не направат листа за банирање на сите членови кои во темава ги прекршија правилата. Памет за другпат. Незнам што се замислувате и зошто воопшто мислите дека можете да го поганите форумов со дебилни расправии без да бидете отстранети од него. Или решете се по персоналните пораки, или имајте муда и најдете се во живо да си ги решите проблемите. Нема потреба цел форум да ги чита вашите сељачки пцовки и препукувања.
Повторно е отворена темава. 10 члена се банирани од форумов поради континуирани оф-топици и несоодветно однесување. Мислите следен пат кога ќе пишувате нешто на форумов.
Ама баш. Неонски емоции, ко да имам односи среде концерт. Duran Duran, ете тоа ми е најсвежо. Нема подобра енергија од онаа што ја даваш и не очекуваш за возврат.
А уствари, ти се враќа ко виножито врз глава. Ех. Мек понеделник, ко шепа на маче, вовлечена во мрза. Перниче пуно зборови и соништа, си го носам секаде, ко Чарли што си го сака ќебенцето.
Мјау, ете така.
Џиш.
Ко џиџе, ко збор што открива нови светови.
Калеидоскоп од убаини. И си врвам по светов. Убаво ми е!
Се прејадов пинџур, before you know it ze garlic kicks in, притисокот ми падна на нула и сеа све ми е розево ^^
Легнувам да дремнам..
Потсети ме почесто да јадам лук <3
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.