Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Бев на Цецита! Ме убедија шо, се за другарчињата....

293206_428348663883795_327122406_n.jpg

My dearest, немам воопшто спиено , и знаеш шо? Не ми се ни спие :P
Само до после да не колабирам...

3 саата само иам спиено, ако, ќе помини... до 14:00 ќе издржам, еве 11:00 саат дојдело... (Сам си се тешам :D)

Прекрасно се чуствувам последниве денови, то е добро! ^_^

PS, се мислам дали да си активирам пак фејсбуков... ај ќе размислам шо и како :свиркам:

Д.К
еве ме повторно, како нов..
Чим стапнав во Скопjево ме затекна некоjа чудна тишина..а тоа да ти било некоj муслимански празник. И денес идам у маркет да си зеам нешо за пиење и глеам не работат - празнуваат. Башка моментот беше што пукаа динамитки на секои 5 мин. за да jа искажат нивната радост дека им е празник и дека звукот на динамитката е дел од нивното битие. Краjно разочаран, идам да барам листа на земjи со наголем процент на атеистичко/агностичко население - се пакувам и дим да ме њама.
И тоа.. аjт идам да се клањам.

На ЦЕЦА синоќа, пропратено со сите (не)очекувани салтанати за еден таков хипно настан, на кој простата малограѓанштина покажува во целост дека нема култура и понашај. Ситуацијата беше ''Dance puppets, dance''. :вонзем:

ПС - Водка с утехом ми направи ќејф, guilty as charged.

Темата е затворена додека не се исчистат последните неколку страници од навредливите/несоодветните мислења и додека модераторите не направат листа за банирање на сите членови кои во темава ги прекршија правилата. Памет за другпат. Незнам што се замислувате и зошто воопшто мислите дека можете да го поганите форумов со дебилни расправии без да бидете отстранети од него. Или решете се по персоналните пораки, или имајте муда и најдете се во живо да си ги решите проблемите. Нема потреба цел форум да ги чита вашите сељачки пцовки и препукувања.

Повторно е отворена темава. 10 члена се банирани од форумов поради континуирани оф-топици и несоодветно однесување. Мислите следен пат кога ќе пишувате нешто на форумов.

Кајги.....моја плава љубави :)
на Бајрам сум се заљубил :)

Знаеш што? Џиш емоции.

Ама баш. Неонски емоции, ко да имам односи среде концерт. Duran Duran, ете тоа ми е најсвежо. Нема подобра енергија од онаа што ја даваш и не очекуваш за возврат.

А уствари, ти се враќа ко виножито врз глава. Ех. Мек понеделник, ко шепа на маче, вовлечена во мрза. Перниче пуно зборови и соништа, си го носам секаде, ко Чарли што си го сака ќебенцето.
Мјау, ете така.
Џиш.
Ко џиџе, ко збор што открива нови светови.
Калеидоскоп од убаини. И си врвам по светов. Убаво ми е!:pipi:

Се прејадов пинџур, before you know it ze garlic kicks in, притисокот ми падна на нула и сеа све ми е розево ^^
Легнувам да дремнам..
Потсети ме почесто да јадам лук <3

<--- ова ми се дешава.

Полна со љубов,
Ема.

Сакам да го направам истото шо го напраи Хојт...
еееееееееее оти нема вампири на светов !

Shit, i watch too much True Blood, so sometimes i want impossible things..:cenzura:

Draga Kajgana, bots, bots everywhere.

From penis enlargement to fixed football matches. <3

whatcha know about jelly sperm? </3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom