Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear Кајги

Уште 2 дена и почнува голготата! Ќе успеам, мора!
Иначе баш ми е жал за една особа што не успеа да ме запознае во право светло....не жалам што ја запознав, ми остави голем впечаток и никогаш не би рекла нешто лошо за таа особа, ама нека и е....
Сите очекуваат јас да бидам некаква, секогаш мора јас да одговорам на нечии критериуми, ама има долго време од кога си реков дека ЈАС морам да бидам ЈАС, и не одстапувам од тоа! Не сакам да се прилагодувам на никого, зошто го губам своето Јас! Мене треба да ме прифати човек таква каква што сум, затоа и постојат компромиси...
Не сум играчка - Јас сум личност, со свој систем на вредности, делувам најкоректно што можам, а ако тоа смета на некого, јас тука не можам ништо!
Доста ми е од површноста, никој не се ни обидува да погледа под кората што се крие! Нема никакви емоции, нема живост, нема ништо.....
Ама јас си знам и доволно ми е! Не морам на никого да се оправдувам за своите постапки, и воопшто ако некој те цени како личност, ќе те цени по делата не по зборовите!
Тоа е она што го барам во луѓето, а не сум го нашла!
Ама таквите личности што не се трудат не се ни први, ни последни!
Има таму нешто што ќе ме заслужи, и сака да ме запознае во права смисла на зборот! Дотогаш адијо.....

... најавна шпица.

Убав ден, па како и да не биде, 12 часа поминати со тебе :love: ... прекрасно се чувствувам од кога се појави во мојот живот. Биди моја вечна! <3

То е то, одам да спијам... редно време е.

... одјавна шпица.

Драга Кајгана
По толку време еве ме пак да ти пишам.
Лошо ми е. Досадно ми е. Што дека ке излезеш на “нешто“ кога знаеш се: кои ке биде внатре, кај ке седат, кои ке седат, што ке пијат......и чашата како ке ја држат.
Многу ми е лошо. И лошо време дојде. Ништо не е како порано. Или годините си го прават своето. Да тибам годините ако се тие, ако на 20 е тапа што ке биде на 30? Две тапи или тапа и пол?!
Сакам да одлетам негде. Негде каде никој нема да знам, ма нека тој “никој“ не постои.
Кајгич, лошо ми е. Ми се прај муабет со некој што не знам, чисто само да се зачува дискрецијата. И тоа да биде. Можеби ке ми помине-ако ми помине.
И да. Нема да спијам до сабајле. Море додека можам ке седам буден, а утре цел ден ке спијам. Па нека жали сонцето што нема да ме види.

Ајде. Отидов јас да воскреснам некоја тема.

Многу сум јак. Јас и Баста ѕо hardcore.

Draga Kjagana...

Te sakam <3

Site gi sakam, sose tie sto gi mrazam <3
Ne ve mrazam vekje, pokvareni edni <3

Ve sakam site :D
Se osekjam ko Tose posle koncert atm :D

<3

Моето прашање и мојот одговор е мојата насмевка..Можам да зборувам, но се уморив од објаснување!...Затоа кога ќе се насмевнам ,никој незнае дали е тоа тага или среќа...Наивност или Искуство....Иронија или Знаење...Слабост или Сила!....Само тогаш ги ставам во дилема...да не знаат ништо, а да се сомневаат во се!...да зборуваат а ништо да не знаат !!!!!!

слушаме предизборни бајки, значи почна откупот на изборни гласови

Кајги, веќе ти кажав дека сум мадафака и више не се фалам :)
Денес само ќе ја поздравам `V`
PurplePuma,V ја нема ни под дрво ни под камен не можам да ја најдам...сигурно пак ги имаат во штабот викнато. :D Ако не се појави уште некој ден во Велес или на Кајгана организирам потера и лепам плакати. :pos:

Драга...почнав повторно да тренирам.Замисли.По две години пауза решив да се вратам во форма,само жеже многу не се трча на времево.По 10 минути трчање бев како задишан булдог со јазикот надвор и главата ми беше како да сум излегла од под туш. :D Голема благодарност и до Ilumious за програмата за стомачни и склекови.Ако ми се фати половината ми должи лекции по готвење. :)

Dear,
недела е денот коа едноставно незнам што да праам со себе и со времето .. по дифолт е НАJДОСАДНО у неделите, вероjатно ќе спиjам цел ден или ќе глеам некоj филм. Имаj убав ден!

Нов ден Кајги
Вчера бев малце тажна, ама денеска сум супер!
Размислив вчера, и уствари јас не сум крива, и не пренесувам негативна енергија, и тоа беше изговор за откачување, како демек другата страна е посебна раса ма немој милимте, не поднесува грешки, а и да сум еднаш нерасположена (што не бев) тоа никако не е дозволено!!!! :pos:Издувен вентил била личноста:pos:! Издувен вентил за што? Зезанции!?:pos: Некои луѓе очекуваат да им ги читаш мислите преку интернет:eek:...пази сарказмот мораш да откриеш во секоја “изговорена“ буква....ХЕСУС И МАРИЈА :eek:
ЈБГ тоа беше изговор!... А на тоа следуваше ептен педерска работа, блок од секаде, без поздрав! А пред тоа се продаваа пуфки ... Кај и да е вистинското лице секогаш излегува на виделина, а на 1 проблем секогаш се откажуваат најслабите!

Ain't a single fuck was given that day!
И така Кајги денес ќе сум малце офф, да си донаучам!

Ми влага мајка ми у соба, ја цртам, задлабочена... ќути, ќути и од нигде никаде..
"Многу е наркоманска музикава. Незнам зашто ја слушаш. Ич не ми се свиѓа."
о.о
И се насмевнав само и продужив да цртам xD
Иначе, guess what, i got my mojo back!!! Се неам фатено за молив ко шо треба едно пола година, денес ми текна да се позанимавам малце ^^
Уште да не беа моиве дома, да можам да запалам цигар, све ќе беше супер.
Освен нискиот притисок драга, ја се осечам одлично :)
Знаеш зашо ^^
<3

Нов ден Кајги
Вчера бев малце тажна, ама денеска сум супер!
Размислив вчера, и уствари јас не сум крива, и не пренесувам негативна енергија, и тоа беше изговор за откачување, како демек другата страна е посебна раса ма немој милимте, не поднесува грешки, а и да сум еднаш нерасположена (што не бев) тоа никако не е дозволено!!!! :pos:Издувен вентил била личноста:pos:! Издувен вентил за што? Зезанции!?:pos: Некои луѓе очекуваат да им ги читаш мислите преку интернет:eek:...пази сарказмот мораш да откриеш во секоја “изговорена“ буква....ХЕСУС И МАРИЈА :eek:
ЈБГ тоа беше изговор!... А на тоа следуваше ептен педерска работа, блок од секаде, без поздрав! А пред тоа се продаваа пуфки ... Кај и да е вистинското лице секогаш излегува на виделина, а на 1 проблем секогаш се откажуваат најслабите!

Ain't a single fuck was given that day!
И така Кајги денес ќе сум малце офф, да си донаучам!

всушност ти си и била издувен вентил. Ваквите луѓе заслужуваат да се понашаш со нив баш како што те обвинуваат, отсеа баш однесувај се како кон издувен вентил, ако ништо друго, ќе се забављаш.

он топик; во нормално општество, не би било чудно пред амбуланта да слушнете: 'Што ти рекоа/' и на улица; 'Знаеш ли колку те сакам/ Ај да се запознаеме.' Но во лудово општество, чудно е дури и евентуалното постоење на заинтересираност за одговор на прашањето 'Како си/'.

Драга, верувај јас кулирам со потечени очиња и дупла наочара.
ova te uriva, ko da te shljakaat vo murija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom