Добро утро драга!
Уствари мене незнам и како ми доаѓа, дали добро утро, дали добар ден.. сеедно. Повторно решив ич да не си легнам за вечер да си легнам рано и конеееечно да почнам пред 2 по полноќ во кревет да бидам.
Ама ќе се заебам знам, нема да издржам до вечерва! Што ќе се прави со мене, се мразам по малце - чат пат.
Сабајлево решив од денес ќе почнам да учам за матурата. Додуша уште еден предмет ми остана, ама трите си ги поминав онака без книга да земам в раце, па за овој малце ќе се потрудам. Ама ветувам нема да се оптеретувам многу, онака малце само.
Иначе јас сакам ветеееер, нека дува многу, многу, многу
Уствари мене незнам и како ми доаѓа, дали добро утро, дали добар ден.. сеедно. Повторно решив ич да не си легнам за вечер да си легнам рано и конеееечно да почнам пред 2 по полноќ во кревет да бидам.
Ама ќе се заебам знам, нема да издржам до вечерва! Што ќе се прави со мене, се мразам по малце - чат пат.
Сабајлево решив од денес ќе почнам да учам за матурата. Додуша уште еден предмет ми остана, ама трите си ги поминав онака без книга да земам в раце, па за овој малце ќе се потрудам. Ама ветувам нема да се оптеретувам многу, онака малце само.
Иначе јас сакам ветеееер, нека дува многу, многу, многу

.Па и дождон какви мераци ми напраи.. Ме гледаа како ненормална коа искочив на улица да се шетам, ама I didn't give a fuck

. Досадно е дома ама што да се прави, вчера ми беа другарчиња на гости, им правев нешто за јадење, седевме на тараса, после додека средам све ме фати 6. Како влегов спуштив ролетниве пуштив клима 24 степени (он слипинг) и се комирав. Жолтица ќе фатам од спиење, ама што друго да правам. Ослабнав некое кило оваа недела, пошто од жешково не ми се јаде, абе во кујна не ми се влегува...