Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ми се скрши штиклата пред симпатијата. Се осеќам како да се вратив во минатото кога бев млада. Отвори се земјо г'тни ме. хаха, имаше една таква страна во Наш Свет.
NA6 SFET RULZZZ \m/

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/562405_322787534462438_393420349_n.jpg
Gledaj kakvi sme licni, prekrasni :D
Me drzi euforija uste :D
Ba6 ti e gajle pa na tebe, dali me drzi euforija ili ne -.-
Aj ne me zamaraj -.-
Ne te zamaram -.-
Pa ni jas ne te zamaram, so me zamaras -.-
Aj mrs! -.-
mwah :D :**

Кајги , да идеш да си купиш 2 литра Скопско во Тинекс, има попуст , само што видов реклама на ТВ.

Од 95 денари на 93 е намалено :eek::eek::eek::eek:
Ако купиш 20 литра , ќе заштедиш неверојатни 20 денари за пакетче орбит :pos:

Драга,
дремам цел ден. Уште нема резултати по ништо, се разочарав. Сепак, не ми пропадна денот. :)
Осеќам дека еден ден, некој ќе ни ја открие зезанцијата со колешкиве, ама ај да не ги разочарувам уште сега. Мислам дека тој, некој, знае се, ама си ќути мудро и дипломатски. :pos: Денес, се убивме од зезање, ама во четврток ќе биде уште поинтересно, а во петок да не збориме.
Инаку, во петок ќе идам да се видам со школските од средно, па се надевам на одличен разговор и малку мрчење од нивна страна за мојата „ситуација.“ Ќе има пукање од типот на: „Ти планираш децата заедно да ни идат во школо или кога моите ќе пораснат, твоите ќе бидат бебиња?“:tapp:
Или уште подобро: „Мислиш дека е убаво цел живот да си сама? Најди си некој што ќе те сака, ти не мора да го сакаш.“ :eek: - Ова последново секогаш ме плашело. Зарем тие не си ги сакаат дечковците? Како може да се со нив без да се сакаат? Дали јас сум луда или тие?
Ех, Драга, не ми е лесно... воопшто не ми е лесно.
Што ти е животот... :pos:
Ајде доста те замарам, поздрав. Еве ти една ( Шер не ја гледај, само слушај ја) :

ДК
Гратис интернет од МОН (тој шо велат дека е бесплатен, од нашите давачки) и без досадни муштерии од сабајле, после 85 минути сон.Не издавам фискални, контраефект од ароганцијата на УЈП-чките.И да, не си веќе забранета страна во владиниот интернет(y)
IV-6 rules, топ си, позз, кисс4е

Through God and there's a wish he granted me
He showed me how to cope with the stress
And hope for the best, instead of mope and depressed
Always groping a mess, of flying over the nest
To selling dope with the rest
I quit smoking cess to open my chest

Draga Kajgana, ako stef angel ne se samoubie, Saladin sigurno ke se samoubie zaradi nedostig na kvaliteten remet.

Pishuvam samo so desna raka, levata mi e zafatena.

Драга,
Во зграда има состанок на станари, се караат кој да биде преТседник, а кој благајник. Ако потрае уште малку ќе има тежок инцидент незнам дали претходно да викнам медиуми или после крвавиот настан. Кај им текна законов, од мирни комшии се претворија во први непријатели, се што им лежело на душа изминативе 30 години се си кажаа, никој со никој не живее повеќе :pos:
И јас ли ќе бидам ваква како пензионерка?:confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Ееееееееееееееејјјјј за едно евро М. шест пива пие во Германија, не е некој бренд ама не е пластика лименки пакување, едно евро десет денари една лименка пивце. Кај го има тоа само во Германија :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

koj hit covece..A i instrumentalkata ne e losa !!!

Чалгаџииве, оџачар за сетилата се мајкините. Сите признанија за нив. Јас само алчно ги конзумирам, како еден од специјалитетите на македонштината ( у најфакинг позитивната варијанта) :)

И пази кој преокрет ти го правам у деведесетата минута...

Врати се маааааааааааааааааааааааааааааааааа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom