Braaaaaaaat izmegju stilovi sum moram da vklopam eden i edinstven (Pikisipi).. Janza, manza, bonanza..
Jazz & Bass for life.. but then I'll miss my hip hop and I can't be in between. Fuck yeah, street life you joking right ?! A da si kombiniram ??
Rapot neka mi bidi na vtoro mesto ? Ufff ama boli i samata pomisla .. Do you control the dream or the dream controls you ?
Braaat oti ima tolku ubava muzika koja ceka,ceka i ceka za da bide islusana ? I nikogas seta nema da bide preslusana poso sekoj den se kreira nekoe novo maestralno delo.. We control the dream that comes during the day and the dream that comes at night controls us..
Da imav opcija da go stopiram seto muzicko proizvodstvo vo rok od edna godina i na mira da preslusam se ona sto mi se dopagja !!!
A da ne slusam ic ?! Yeee jako bi bilo toa .. Ili da si go podelam denot na etapi i vo sekoj del od denot da slusaam po eden vid na muzika..Yes, but then .. Da be brat, ke sakam na primer da roknam neso House of Pain -JUmp Around, a na red mi bilo Cc _ Separated.. It doesn't make sence.,, Aaaah makii..
Ili,ili - Protiv site... Da si posetuvam hit na denot i to so ke mi se dopagja tamu toa da slusam..To,toa.. koma bratce cista koma sme, ali so ekipata uste rolameeee... Pa na koj mu teknalo be tolku muzika, ubo bese classical i krckaj si., Ludwig my man,,
The accidental poet.. Run this time.. Ili mainstream da bidam ? Neee be.. Aaaaj majkata hc ke bidaaaam, neee be..
Abe preku ..