Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
и зима тука малиот матеј со најиритирачки глас што можеш да замислиш , вика :
ABRAKADABRA , ху ху ху , тиииинк ! :facepalm:

.
да знајш само колку пати од ум ме имаше извадено ова дури беше ко банер реклама на овие нашите портали... јас зачитан некоја кретенска статија,слушалките до даске пуштени,и од нигде никаде абракадабра тииинк!!! и притисоко 200 со 150:facepalm:

Braaaaaaaat izmegju stilovi sum moram da vklopam eden i edinstven (Pikisipi).. Janza, manza, bonanza..
Jazz & Bass for life.. but then I'll miss my hip hop and I can't be in between. Fuck yeah, street life you joking right ?! A da si kombiniram ??
Rapot neka mi bidi na vtoro mesto ? Ufff ama boli i samata pomisla .. Do you control the dream or the dream controls you ?
Braaat oti ima tolku ubava muzika koja ceka,ceka i ceka za da bide islusana ? I nikogas seta nema da bide preslusana poso sekoj den se kreira nekoe novo maestralno delo.. We control the dream that comes during the day and the dream that comes at night controls us..
Da imav opcija da go stopiram seto muzicko proizvodstvo vo rok od edna godina i na mira da preslusam se ona sto mi se dopagja !!!
A da ne slusam ic ?! Yeee jako bi bilo toa .. Ili da si go podelam denot na etapi i vo sekoj del od denot da slusaam po eden vid na muzika..Yes, but then .. Da be brat, ke sakam na primer da roknam neso House of Pain -JUmp Around, a na red mi bilo Cc _ Separated.. It doesn't make sence.,, Aaaah makii..
Ili,ili - Protiv site... Da si posetuvam hit na denot i to so ke mi se dopagja tamu toa da slusam..To,toa.. koma bratce cista koma sme, ali so ekipata uste rolameeee... Pa na koj mu teknalo be tolku muzika, ubo bese classical i krckaj si., Ludwig my man,,
The accidental poet.. Run this time.. Ili mainstream da bidam ? Neee be.. Aaaaj majkata hc ke bidaaaam, neee be..
Abe preku ..

Драга,
Од сношти ми е искривен вратот, не можам да се свртам на денста страна,денеска на пазар една тезга со каиши падна врз мене...ме издрца ме здроби. Згора на тоа сите осигурачи беа прегореле дома shit...

Драга,
Аман денес нека биде денот. Мислам дека чекав и повеќе од што можев да претпоставам дека можам. И не за мене... нека биде за другите. Аман нека биде за другите. Живеам за нивната среќа, па мора тоа да се случи за да го преживеам и ова!
А Калиопи... ах Калиопи. Веќе си пишав, ама ај пак. Абе толкави солзи од среќа неам исплакано одамна! Ништо повеќе не мора да постигне... барем јас ништо повеќе не барам. Не дека нема да плачам пак на победа на пример, ама ај...:icon_lol:
Имај убав ден, барем поубав од мојов. Уствари шо ти... на форумџииве мислам. Ако имаат тие, ќе имаш и ти со убави и позитивни постови. Аидеее песмица на крај... лежерна и скокотлива...:cool:

... најавна шпица.

И интернетов не е ко шо беше... ама ако, битно во реалноста се дешаваат убави работи! Тоа е тоа, нема депресии, нема тажење... но то не значи дека не треба да пишам тука нели?

Едноставно, убоо е! И нека продолжи вака цел живот! :rolleyes:

... одјавна шпица.

Me no talking about it. Me no saying nothing. Me way being efficient.
Day 5.

Драга,
си ги порачав штиклите за кои досадувам цел месец.

I AM GONNA HAVE THEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.:D:D:D:D

Кајги,
Само сакам ова да се среди зa 2,3 недели за понатака да не одам на операција, зашто незнам дали би издржала, многу ми е страв од такви работи. Скоро цел месец ми пропадна, требаше да одам на фитнес, а сега не смеам да одам:( Затоа сега дома да не ми биде досадно ќе продолжам со вежбање на html & css, па после java script... немам друг избор.

Кајгич...

1.Еднаш , сите селани решија да се молат за
дожд, на денот на молитвата од сите собрани
луѓе само едно момче донесе чадор “ТОА Е
ВЕРА“

2.Кога ќе фрлите едногодишно бебе во
воздухот, тоа се смее,бидејќи знае дека ќе го фатите.
“ТОА Е ДОВЕРБА“

3.Секоја вечер кога си легнуваме,немаме
гаранција дека ќе станеме утрото, но сепак го
навиваме алармот.
“ТОА Е НАДЕЖ“

Убаво е и нека ти стои. Секси си ваква. Вечер ќе (ап)дејтувам. Охриѓанката да. Сигурно ќе биде некој џинерски муабет. Или пак пиво. Тиње би било на кафе да ја носам. Уствари вечер ќе се потрудам да дознаам што правам јас со оваа девојка.

Си шетам денеска по фирмата (ова шетам мислиш со гондола се шетам) и моите очи со метални подочњаци заглавија на кутија цигари со илјадарка во неа. Ми текна одма, на Рики се. Само он пуши вакви. Рики е едно средновечно човече, на чие лице насмевката е постојана фасада. Глувонем е...

Но Рики зборува со срцето. Неговите очи блескаат за секој. Кај него нема механички емоции, он е толку спонтан и искрен. Кога му ги вратив цигарите, стопати ме гушна и сто пати ми заблагодари. Иако закоравен мадридиста ми вети дека за мој атер догодина еве и за Челзи ќе навива.

Рики е човек кој се бави со магационерско товарачки активности и е највреден у цела фирма. Јас немам видено човек кој толку многу си ја сака работата, кој толку многу ги сака сите и секое утро ги пречекува со насмевка, кој толку многу сочувствува со сите, кој толку многу му се радува на секој здив, кој толку многу му се радува на животот.

Не можеш да не го сакаш Рики. Рики е Најголемиот Човек шо го знам.

Драга, ебате тоа анонимната анкета што се логираш со индекс. :свиркам:

Драга,
знам дека не сум единствена со вакви проблеми и знам дека има и полоши нешта на светов, ама навистина се чувствувам лошо.
Сакав да ти напишам многу работи, ама подобро е да ги зачувам за себе. :( И онака, нема решение.
Некои луѓе едвај ги преживуваат деновите барајќи храна или облека, а јас ќе ти се жалев за тоа како се чувствувам... :(
Колку себично од моја страна...
Поздрав, Драга. Еве ти една што ми го одбележува денот:

Драга од рекламава сместа ми дојде инспирација со правосмукалка да фанам да чистам...абре сум се пресмеала како им текнала идејава плус The Exorcist ми беше еден од омилените филмови иако до ден денес не сум фер што се заљубив во саундтракот на Mike Oldfield а филмот го подзаборавив но ете рекламава ме исече ц ц ц стари луѓе ако не напраат беља нема кој :D
Ај да си се смееме заедно::pos:

И се разбира во комбинација со времево:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom