Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Помина и први мај кајги...:D
Во последниве недела дена, не сум се прибрал дома...
По цели денови баскет, шетање, искачања, малку пц, само книгата да не се фати :icon_mrgr:
Бев и на интервјуто за работа...
Од јули ако се покажам на пракса, има големи шанси да ме задржат а и да ме стипендираат да завршам нешто многу многу многу многу големо кое ми гарантира добра работа во иднина :)
Фирмата е ко од амерички филмчиња :icon_mrgr:
Рај...
Плус по струка ми е, плус мислам дека најаги ќе ми лежи тоа, се надевам добро ќе испадне на крај :)
Денешниов ден... :icon_mrgr:
Традиционално си бевме на Водно :D
Познаваш ли некои што прават скари а не носат алкохол со себе? :icon_lol:
Али јебига, степ дринкот беше замена за се :pos:
Како ми се повраќа да знаеш...
Стрвно створење, јадев се и сешто, али степ дринкот од ПУНЧ помешано со парчиња пандишпани од 38 денари уште долго ќе го памтам.
Ми остана чувството во уста, секој момент ми иден нагон на повраќање :icon_mrgr:
Убаво си поминавме, смеа до максимум, дружба, шмркање степ итн :pos:
Деца ебате...

ДК...
абе катастрофа, ужас/ од лошо- полошо... НАЈЛОШО :mad::mad::mad::mad:

Драга,
Ова беше од оние денови кога само молчевме и се гледавме во очи еден во друг.Кога болката мирува,насмевките се на повидок,а неизвесноста постојано се зголемува.Ти закажав вчера почнав да ја чистам собата,си ги најдов книгите од Хесе,почнав да читам и почнаа ментални шлаканици да ме удараат во глава...

Драга,
the depression is back... не знам што да кажам повеќе.
Значи, денов ги надмина сите лоши денови... Освен еден...:(
Лош почеток на месецов(n)
Ајде поздрав:noze:

Многу добро си знам зашто во животот најчесто го кркам стапот...
-Одговор: краток фитил...
Таква сум...И секогаш јас го извлекувам подебелиот крај...
Не се научив никако да си поќутам малку и да не избувнувам...
Ама тоа е... Јас не планирам на 26 години да се мењам од корен...
На кој не му чинам- гитла од мојот живот!

К, треба во 5.30 да станам зошто во 6.00 патувам накај Скопје. Ама не се легнува бе драга кога имаш уште 2 сезони од НЦИС....
п.с утре ќе се пие нес со кока кола, така ми стои... :D

Чек ин. Арен сум.

Она таму, јас овде. Нејзе роденден, мене пивото водич вечерва. Она спие, јас не знам што да и напишам.

Факин дишстанс. Иц килинг ми.
Crying_Smiley_by_Newblood84.gif

Песнички: Галија - Караван и Узалуд Се Трудиш. Сама си ги најди на јутуб.

Hahhahaha uste ne sum legnata hhahah :D
Ko demek, komponiram u 3 I pol sabajle, ti teknue? XD
Ne smeam da zaspijam, a osekjam deka ako trepnam ke se onesvestam xD
Sve mi e smesno :DDD hahahhaha
Lele brat, ne trebase kafinjata, ne trebase...
Ma neidam utre u skolo, loso ke mi bide :D
Mnogu da ne I doe na pudlicata, ke treba da pise opravdani mesto ne. Ke ja boli rakata..poso 1 cm ponalevo treba da go pise brojceto...
Ahh mng se smeev denes, mnogu arno, ne e na arno.
Te molam, pozdravi si se samata sebe so pesnata na Suzana Gavazova - Doktore :D
Ajlavju :D

Оффф мори мајко 4 саат ме фати, врв на досада е кога ни тука нема ништо интересно.... Дури и во Играчница бевв алоооо, Ај нека помине 1 мај, па луѓево ке почнат слики на фб да ставаат па ке има што да манијачам :pos:

Драга, изедов многу (кога велам многу значи незнам точен број) чоколадни колачи. Цела зима си таложам целулит и сега уште ова ми фалеше. Прв пат почнувам да си се ужаснувам од сама себе:вонзем: Од утре дефинитивно тргам на стадион да трчам, оти ако продолжам со ова темпо, ќе треба да купувам нова гардероба, затоа што старата нема да ме собира повеќе. И нема да биде една беља, туку ќе бидат две, а тоа е што сестра ми нема да ми дава нејзини алишта да носам пошто ќе и ги ширам:вонзем: И знаеш дека сум прва оговарачка во лето кога ќе видам целулитни женски на базен? Да бе, секогаш се чудам како може такви целулитни да се шетаат по купаќи:вонзем:
Морам да превземам нешто, ставам крај, готово, точка. Како што реков за цигарите и пресеков, така и за ова.
Од утре ако не одам на стадион да трчам, да даде Господ да се здебелам 3 пати повеќе одколку што сум сега.
Е така.

Mario-Balotelli-cguardiandotcodotuk1.jpg

Драга, конечно сфатив дека ако земеш некои (некои, не сите) карактерни особини од циганов како што се кулирање, терање у курац на глупите фаци у животов кои те опкружуваат и терање свој филм - најбоље се поминуе у животов.
111638hp2.jpg

Кој легенди ги имаш на форумов со стил на пишување ала Морзеова азбука. Па имаш нешто вака:
Jas,,,,.. smetam,,, deka ne ste vo..pravo, po, ova...,prasanje ( vo poveketo...slucai,,,)!!!!!
-koj mi gi brise postovive?<3
-не те сВатив 6то сака6 да каже6?
-heheheh
и најдобриот детал нормално е кога на крај на постот ќе пишеш Поззз

Драга,
моментот кога истовремено правиш 2 семинарски и преведуваш --- бесценет.:tapp:
Не дека семинарскиве ми се за утре, ама подобро сега да ги направам отколку кога ќе почне колоквиумска. И не дека треба сама да ги правам, ама никој не се секира, а јас сакам да имам висока оценка, па сама ги средувам во име на групата. :tapp:
Внука ми, денес, ме извади од памет... падна и сега ногата и е исечена 10 см, едвај го сопревме крварењето. (n) Гревче, стиска заби и не плаче.
И така Драга, вчера кога ти се жалев за тапа ден, заборавив дека секогаш може полошо - како денес, на пример.
Среќа што музиката помага во вакви денови. :) Еве ти една. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom