Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)Имаш Чек дис оут,хумор,играчница,оди таму и цел ден треси глупости,а можда и ќе најдеш убави постови,а не глупости...So e so temava be brat?
Najubavi postovi imase tuka za citanje, a sega?
Gluposti nekoi.
Daj bidete malce pokreativni, ako niso drugo, tresete gluposti, da se nasmeeme...

Компаративен хејт е, не бараше упатство.Имаш Чек дис оут,хумор,играчница,оди таму и цел ден треси глупости,а можда и ќе најдеш убави постови,а не глупости...
Се извинувам за офтопик..![]()

). Ќе го носам муж ми на фамилијарна тортура и треба да се поздравам со сите, да ме изгушкаат, да ми честитаат, да ме избацуваат. Да го видам малиот конечно, само што се врати од Франција.А извините,вас ве цитирав?Компаративен хејт е, не бараше упатство.![]()

Ако по утрото денот се познава, тогаш цел ден ќе ми биде супер.
Презентацијата супер помина, сега ќе го доработувам преводот и така работите ќе си дојдат на свое место. 
И цел пат до дома ми кажуваше како живееле порано со дедо ми и како дедо ми ги вработил сите што тогаш биле посиромашни. Кога му кажав дека дедо ми го знам само на слика, ми рече: „Ееее да поживеел уште малку, да видел дека и внуците се како него.“ И да ти кажам Драга тука ме растажи, знам дека звучи чудно ( и јас премногу сум срамежлива за да зборувам со непознати), ама искрено, интересен ми беше муабетот. Во очите му се гледаше дека жали за тоа време.

+
= совршенство..

Утре таа работа ќе биди