Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

колку убав ден имав ... само не знам дали ја нив ги изморив или они мене. Изглеа второто :)

Damn girl....Кајг' каква европска унија за ваква стока само ирак бре....далеку се од културата што ја има во европа....ме извадија од такт кретени не знаат обичен ред да направат малце културе бре....и тоа возрасни личности цццц....и на крај од што ме наапа од тоа "може преку ред се брзам" кога дојдив јас на ред ја ебав картата ја скинав таму кај што не требаше :mad: катастрофа.....

п.с. нов фриз иам,сеа сум по убав lady's:icon_lol:

Недела скоро 4 саат наутро. Време е за метафизики, метахемии, метабилогии, метаморфози, метастази и метакси

metaxa+7+star.jpg

524003_10150752100369670_36737889669_9347540_1016821824_n.jpg

Кајгич пијан сум. Партал ме направи зашто 1 месец не сум и пишувал. Додека се мислам дали (да) ја сакам нека врти...

П.с Не е важно колку е добра или лоша состјбата, ќе се промени.

срцке пред два и пол саати се вратив од журкање уште пијан изморен, истоштен ненаспан.. и еве ме по некој саат се спремам за пешачење на водно.. од доле кај Кочо до Крстот .. последен пат тоа беше пред неколку години еве не пат :)
ај нека е со среќа и со помалку воспалени мускули утре :P

п.с кафево ми има вкус на сладолед од ванилаo_O

Кајгано,
сум си ги зашуткал некаде оние наочарине за вид низ кревет, не можам да ги најдам. Се плашам да не ги здробам некако, не за друго туку коа ќе одам да си зеам нови ќе треба и контрола да правам а знам дека зголемен ми е диоптерот :(
Патем сум запознал најпопрекрасна личност која воодушевува у секој поглед.
Pa neli ti ze zgolemil diopterot? Kako mozes da zaklucis deka e najPOprekrasna u sekoj POGLED? :D hahah xD

Празен стадионот маме да ебам еј, ветер шибаше ама Победа даде три гола последниот беше еврогол. Го избрка тоа четвртиот судија црвен му даде на еден таму од Влазними Влазрими кој кур клуб :icon_lol: и кој кур делегат :icon_lol:. Безобразни беа овие значи стварно викаа нејќеле припадници на одредена малцинска етничка заедница ама сакале од припадничките, значи стварно нема смисла :icon_lol:.
Еј опасен сум со истата сајла шо го чистевме оџакот, ја чистевме и каналиацијата низ двор, се затна маме му ебам смрди вода не оди :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Домаќин на ниво за се ме бива.
Пијам пиво моментално и го чекам ручекот, З. ми пише да одиме на концерт за Кросроад блуз донаторски за црквата во Точила ама идната недела бил....

3-4 теми отворија за булшит... се мислам и ја да отворам. М? Што викаш?

Едвај чекам да си дојде лето. Да си седнам на промаја пред отворен прозорец, да си пуштам Тру Блад кога сите ќе си легнат, да не мислам на ништо... Сега кога сите ќе си легнат изгледа ја само ќе учам...
Ај држ песна!

п.с. Утре идам до факс. Нема смисла више. :icon_lol:

Боже Прфект цирцле, ми сјеба вечерта, ти драга Ане мене ....

edit: Почело је почело

Недела навечер. Утре си од 8 на факултет. Плус имаш за учење.

Чудна меланхолија те јебе.

И
Sigur Ros
у позадина.

или сепак носталгија.

Не оди работава, ама добро е на маката се познаваат јунаците.

Драга,
кој ќе ти даде одмор, ако сам не си дадеш? - Никој, затоа јас решив сама да си дадам одмор и утре не одам на факултет, туку само на роденден и на зумба.
Да ти кажам кога ќе дојде викенд едвај чекам да се видам со братучедиве. Братучетка ми уште вози, а веќе влезе во 9 месец... сите мислиме дека ќе се породи во кола. :pos:Ме загрижува што не не слуша, иако секој момент може да му текне на „Тајсон“ дека сака да го види светот ( така почнаа да го викаат бебето ццц ќе ги утепам :tapp: ). Гледам дека многу ќе го разгалиме, како и сите останати, ама ако, децата треба да се галат. :X3: :)
Денес се убив од смеење и да ти кажам убаво беше - сепак, лошо е кога во цел двор се слушаме само јас и братучетка ми - нашето смеење не е нормално. :pos:
Така Драга, се радувам што утре нема да станувам во 6 сабајле. :vozbud:
Ајде поздрав. :)

Не ми се оди утре на факултет! Да имав други часови утре немаше да одам, но со оглед на важноста на утрешните предмети, а богами и на професори, по се изгледа дека ќе морам да се појавам на предавања. После тоа сум на роденден, се надевам дека убаво ќе си поминам... Се на се, се надевам на успешна работна недела. Нека тргне со лесно драга :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom