GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
 - 30 март 2008

- Мислења
 - 8.339

- Поени од реакции
 - 8.238

Драга,
малку за забава:
Неможам ни пп ни профил да ти отворам, среди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Драга,
малку за забава:

))

DDHAHAHAHAHAAHAHH!

Денес и е роденден и и посакувам да е жива, здрава, среќна, весела и насмеана уште мнооогу години. Иако веќе не се дружиме како порано, таа секогаш ќе има посебно место во мојот живот. 

Но да почнам со ред 

И гледав Орландо-Бостон, навивајќи пред ТВ за Бостон бидејќи и се омилен тим на Рокенрола, ама после 3/4 сум заспал 
) Се разбудив некаде на средина на следниот натпревар Лејкерс-Вориорс, ама бидејќи денес имав напорен ден, само изгасив ТВ и продужив со спиење.
 Исто така се пофали дека има жена украинка, нормално, многу убава, и пие алкохол како украинка 

Додуша освен чорапите 4 за 15$ (немаше поефтини од тие што ми требаат у продавницата) и шорцот за 15$ другото се беа сувенири, што за мене, што за драги луѓе. И ДААА... си купив нова маичка со која ќе бидам највечи шизик на следната собиранка на која ќе се појавам, ќе биде изненадување 

сабајлето забележав дека уствари учиме во исто школо 
  ваљда е друга смена само 
 .....многу смајлиња на едно место  сакс 
  ако соберам сили (тешкоооУ) ќе пробам да се запознаеме лично и персонално 

Ако на некого му дадеш лажна надеж не значи дека си успешна или паметна... Алооооооооооо и мажите се луѓе од крв и месо и тие имаат срце кое се крши... Аман веќе со глупостите дека сите мажи се безчувствителни морони - не викам дека нема такви, ама тие станале такви поради некоја или поради нешто.

)!!