Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д со точка К
Сум сонувал ракометен меч, нашата репрезентација со незнам таму кој, и десното крило се утепало од промашување, толку пцуење во сон сум немал до сега..
Во таа чАст Златко Мојсоски иде на аватар, чисто онака..:cool:

5... напната сум и исплашена. А и имам 300 обврски... а и песнава не можам да ја извадам од глава... проклета... да се надеваме на подобро задутре, зошто ни утрето нема да биде како што треба... ами ќе биде сиво, како денес...

Епа намерно ќе ја истумба колата и нема да ми досадват.
Пуши кур бе мала !
Немој да судиш за да не ти биде судено.
Темната Страна.
Blunt sessions.
Ми оди на нерви фејсбук.
Се што сакам е да не бидам замаран, затоа не замарај ме !!!

Драга,
играње монопол со внука ми... бесценето, особено кога победувам.:pos:
Денов почна интересно, гледам дека ќе заврши уште поинтересно.
Инаку, барам жртва за на Jazz Suite No. 2, ама никој не слуша таков вид на музика и никој нејќе да ме дружи. (n)
Ајде Драга, отидов да уживам во победата и да му купам една чоколада на лузерот.:D :X3:

Драга,
Утре полагам задачи, ќе фрчат руски збирки, осечам. :) Денеска цел ден дремев на кров, зајди сонце во јануари. Тоа се само некои ситници кои знаат да ме направат среќен покрај секојдневните јадови.
Ме викнаа на работа хонорарно, веднаш прифатив, малку ми е далеку ама се организирав некако, конечно ќе имам прилика да користам градски превоз, не се големи пари, ама зашто да седам дома џабе, вака барем ќе научам нешто.

Dear,
Преморена сум, ама вреди да ти кажам. Знаев дека 2012 ќе ми донесе промени, но вакви, и тоа уште на почеток, не очекував :)
Како и да е, задоволна сум, до негде среќна, и секако исполнета. Денес посебно успешен ден, склучени добри договори, и поголема мотивација за чекор напред.
Сето ова се разбира дека со себе понесува и љубомора од страна на одредени личности, но Драга овој пат не се замарам - одам понатака, и ги оставам тие ситни души зад мене.

Драга, коа си тажна само пушти си го ова .. Ќе те дотепа уште толку.

Драга, имам ОГРОМЕН проблем...На два ума сум драга, не знам што да правам. Би требало се' да се реши до крајот на месецов, евентуално наредниов, ама не можам да дочекам...Поздрав

Тешко е..... :icon_lol:

Како минува времето се повеќе и повеќе се нервирам оти знам што ме чека....повторна тортура со идиоти и неписмени 3-4 месеци :tapp:

But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
Cause I'm Mr. Brightside

Ова е доволно за да сфатиш колку е за никаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom