Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kајгич, ти бејб си живеела ли со цимер...?

Така знаеш доооооолги ајварски муабети, жолт алкохол, парти уит стренџерс, рецки кој да џогира, кавги кој да џогира, дремење пред врата (шо ради изгубен кЉуч, шо ради сексуални активности), педантерска неуредност, чудни шегобити филозовско гитарски дискусии уит Џ, пукање на нос и гаѓање од тераса, пјевање на подиум уит невидлива гитара, пинг понг на маса , картање до онесвестување, и моментот ај белив акен флај...

П.с Цимери мои ми недостигате со сите ваши несовршености...​

Kајгич, ти бејб си живеела ли со цимер...?

Така знаеш доооооолги ајварски муабети, жолт алкохол, парти уит стренџерс, рецки кој да џогира, кавги кој да џогира, дремење пред врата (шо ради изгубен кЉуч, шо ради сексуални активности), педантерска неуредност, чудни шегобити филозовско гитарски дискусии уит Џ, пукање на нос и гаѓање од тераса, пјевање на подиум уит невидлива гитара, пинг понг на маса , картање до онесвестување, и моментот ај белив акен флај...
П.с Цимери мои ми недостигате со сите ваши несовршености...​

Ме изнасмеа со муабетов, ми текна на милион цимерски глупости.

Иначе, Драга кајгана
If nothing goes right, go left!

Драга...вљубен изгубен...
незнам во кој гол терам :)

http://bumbar.mk/05/kiki-srce-dobivme-sin/

Хахахаххахаха
Наместо да учам за утре ја си седам на нет.. Ооо Боже зашто се однесувам како да немам колоквиуми???
Омгг!!!! Е сеа ме фаќа страв !!! Што ќе правам утрее ?!! ААААААААААА нема спиење!
ЧАО!!!

Драга,
Мразам статистика и се во врска со неа. Ако не си ја сработиш работата како што треба не те вадат ни девијации ни интервали на доверба. Него арно вика еден професор, абе деца не сте вие криви што незнаете да се снајдете, ве трупаме со најразлични глупости...
Бев да трчам малку по кеј и то... Нема ништо ново...

Сите се офф па тебе ќе ти пишам, драга ...
Додека си легнам мислам дека ќе искашлам некое белодробно крило, важно цигарата ми е во уста... Ме болат градите ... Се враќа бронхитот... Зимата доаѓа.. И не, не ми е од цигарите ... Сакам снег...

Sup
feature-Skyrim-Dragonborn.jpg

Коска. Искрено, дефиниција за коска.

Концентрација ... шо беше то ? Ако на некој(а) му текнува и знај како се добива, ќе ве молам ПП.

Чув т.е прочитав муабет од типот: Вистинските вредности се повторно во мода.

Па добро бе, ММЕ, зарем треба вредности како почит, разбирање, љубов, емпатија и сл. да бидат во МОДА, за да бидат следени и прифатени меѓу луѓето?

Зарем човештвото дојде до точка кога љубовта и почитта служат како модни додатоци кои ги носиме со себе? Па после кога ќе “излезат од мода“, ќе се вратиме на старата добра апатија и негативизам спрема тие вредности?

I don't wanna live on this planet anymore.

П.С Ми расте умњак. Нема веза со муабетов од горе, али колку да се најдам во муабет.

Passed down to you...

Профилот* полека ги одбројува деновите до принудниот одмор. Последниве година дена се` повеќе ми одзема време отколку некој бенефит па макар и моментално душевен. Некои 6 месеци шо велиш? Онака да си посвети човек малку повеќе време на покомплексни активности rather than виртуелизација? Не за друго, страв ме фаќа што понатака. А факт е дека затупуе.

So says Saladin

*facebook

Гледам Вратиче се роде...
Се убив од плачење чоек..
Страшно е ова...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom