Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,
сакам да споделам дека:
„Christianity is not about religion. Christianity is about a relationship. He is very much present, his spirit is very much here, but not in a superficial way. He lives through us. Waiting for His kingdom.“
:pos:

Драга

Интересен факт:

A human body can bear only up to 45 Del (unit) of pain. But at the time of giving birth, a woman feels up to 57 Del of Pain. This is similar to 20 bones getting fractured at a time!!

And they call us the the weaker sex 0.0
Уште поинтересен факт:

A Kick in the nuts it's above 9000 in the scale of pain. It's similar to giving birth to 160 kids and breaking up to 3200 bones at a time.

Yup. :ROFLMAO:

Срцуш забораив кога последен пат бев на школо :LOL:
Ќе успеам да сврзам 2 викенда?:sneaky:

Кајгич денес за малку не ме прегази автобус... што ли ќе се случеше да ме згазеше.. мојот последен пост ќе беше во темата „Дали мастурбирањето е грев“ :confused: Страшно...
А да, се мислам дали да порешавам математика малце пошо знаеш колоквиум се ближи ама па некако неам волја..
Ај ќе поспијам малку, кис4е :love:

Нишо брат, ее, си седам. Ти шопраиш?
Отидоа овие, да не ме замараат неколку дена. Си седам еве, си чилам. Музиче, чоколатце, тамблр, air wick омилениот, медови <3
Се растревожив прееска нешо без врска, ми помина сеа. Си го напраив муабетот сабајле на Аце шо му го праев -.-
Нов телефон иам ( : Срце е ( :
Веќер надам се убаво ќе си поминам, м? <3

Оххх драга,
не е до мене, ама до мене било.
Зошто не им верував на постарите дека ќе дојде ден кога сите тинејџери ќе ме нервираат?Дека ќе ми бидат смешни?
Не е до децата, јас остарев.

168080_1850031497434_1440139570_2176311_5149956_n.jpg

Само да помине побрзо овој МИЗЕРЕН период. Сите ги мразам !!

школото на една страна влече,здравјето на друга,љубовниот живот на трета.

мора да се смене нешто мора.

п.с. досадна си ми у последно време кајгич. ама не е до тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom