Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
сакам да споделам дека:
„Christianity is not about religion. Christianity is about a relationship. He is very much present, his spirit is very much here, but not in a superficial way. He lives through us. Waiting for His kingdom.“
:pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Is there anyone awake in this ungodly hour?

S

schtrafzenigger

Гостин
Драга

Интересен факт:

A human body can bear only up to 45 Del (unit) of pain. But at the time of giving birth, a woman feels up to 57 Del of Pain. This is similar to 20 bones getting fractured at a time!!

And they call us the the weaker sex 0.0
Уште поинтересен факт:

A Kick in the nuts it's above 9000 in the scale of pain. It's similar to giving birth to 160 kids and breaking up to 3200 bones at a time.

Yup. :ROFLMAO:

K

kalimer0

Гостин
Срцуш забораив кога последен пат бев на школо :LOL:
Ќе успеам да сврзам 2 викенда?:sneaky:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кајгич денес за малку не ме прегази автобус... што ли ќе се случеше да ме згазеше.. мојот последен пост ќе беше во темата „Дали мастурбирањето е грев“ :confused: Страшно...
А да, се мислам дали да порешавам математика малце пошо знаеш колоквиум се ближи ама па некако неам волја..
Ај ќе поспијам малку, кис4е :love:

I

indigo child

Гостин
Нишо брат, ее, си седам. Ти шопраиш?
Отидоа овие, да не ме замараат неколку дена. Си седам еве, си чилам. Музиче, чоколатце, тамблр, air wick омилениот, медови <3
Се растревожив прееска нешо без врска, ми помина сеа. Си го напраив муабетот сабајле на Аце шо му го праев -.-
Нов телефон иам ( : Срце е ( :
Веќер надам се убаво ќе си поминам, м? <3

С

Сатори

Гостин
Оххх драга,
не е до мене, ама до мене било.
Зошто не им верував на постарите дека ќе дојде ден кога сите тинејџери ќе ме нервираат?Дека ќе ми бидат смешни?
Не е до децата, јас остарев.

П

Пепси_

Гостин
школото на една страна влече,здравјето на друга,љубовниот живот на трета.

мора да се смене нешто мора.

п.с. досадна си ми у последно време кајгич. ама не е до тебе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom