Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгаа...
Да се потсетиме на некој стари убави спомении ♥
Само спомените остануваат после сето тоа....:(

хаха
не можам да поверувам што се случи денеска. дали ова навистина е 21 век ??? не ќе да е......
за малку, за влакно фалеше во затвор досие да ми се отвори :unsure: среќа другаров што е политичар во душа, знае да преговара инаку ќе си го опапавме :tapp:......
поќе со вакви будали ни ја, ни дете мое да немаме работа.

хаха
не можам да поверувам што се случи денеска. дали ова навистина е 21 век ??? не ќе да е......
за малку, за влакно фалеше во затвор досие да ми се отвори :unsure: среќа другаров што е политичар во душа, знае да преговара инаку ќе си го опапавме :tapp:......
поќе со вакви будали ни ја, ни дете мое да немаме работа.
како на Тетовирање филмот

Драга,
морам да кажам дека подобро се снаоѓав у мојот хаос.

Just sayn', се убив од плачење на ова.
Не знам што ми е.
А да, иам добиено и е пуна Месечина.

И имам пржени тиквици за ручек.

Кратко кратко, солзаво!

Продолжувам да глеам вакви клипови, за после полесно да одам на работа.

Драга,
Држи ми среќа за утрешниот ден, ќе ми е потребна целата среќа на светот.

Кајги многу сум изгубен што е ова ставам супата да ја згреам се заборавив ми текна се вракам и цела вода испарила само фидето ми останало:mad:

Стварно, песнава е многу добра, ама не мора секој посебно да ја пофали. Мислев, немаше потреба од Marija Tupanceska and 7 other friends shared a link.
Инаку јас добра, малце се радувам за утре ( :
Денов...тиње. Хајлајт ми е тоа што сум сама дома во моментов, па сеа ти види колку ми бил убав денот...
Утре ќе си одам. Фала Богу, и за мене одмор од секакви глупости...
Понекад стварно си мислам дека сум „Бог да чува“. Денес 3ца ми го кажаа тоа. Не знам дали да се смеам или да плачам брат.
И многу заборавам. 5 дена по ред заборавам да однесам еден лист у школо што го имам искуцано уште од минатата недела. Заборавам да си остаам пари, за да имам и за утредента. Заборавам да навијам аларм на сабајле за да станам у 6.
Заборавам и дека реченицата треба да има поинаков ред од оној што го има мојава предходна.
Не дека заборавам, али и не ми е ни толку битно. Индиферентна сум према се. Отрпнав на секакви глупости веќе..
Ај, идам да спремам куфер.
<3

пи.ес. Ма кого лажам, знам дека ќе скапам до вечер на компјутер.
Не знам дали ми се свиѓа заради тоа што е на португалски или дека е убава o.0

Еј Драга..
Го избрав сам тоа што го сакам во животот, еден живот имам, а ти си само дел од тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom