Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Зошто сите, о, сите мислат дека ако употребуваат сарказам и иронија во секоја блади реченица, се кул и брејниакс ?? o_O

Не е на одмет мало спуштање на земја. Оноа, од облачето на сарказмот, фиуууу, до тревичката на реалноста. Чисто колку да се отворат и промрдаат делови од мозокот способни за нормална, човечка комуникација. Дека, кога нешто е многу, ама многу, не е на арно. Ги ценам луѓето кои некогаш се водени од човечкото во нив, а не од делот за самовеличање и кревање на егото. И најголемите будали знаат да ценат кога ги третираш како НОРМАЛНИ и еднакви со тебе. Оти, човека се гледа од неговото однесување со послабите. Сите се клањаме на великани, ретко кој се клања на питачи.

Плус, не е интересно да се употребува во секоја ситуација и за секоја намена. Си има моменти, не викам не, кога ти иде да си го мавнеш екранот од глупавоста што значи од него, ама... осет луѓенца, осет.

Ма што ти е тебе, Кајгано гајле, за мене и моите филозофии, кога сите ти се најпаметни, најубави, најдобри.... ;)

Кил ме нау! :cool:

good one. Ja у задњи период се` повеќе се дивам на колешките. Повеќето не се критичка маса, не се хипстери, не се нешто културно-образовани, не размислуваат за своето место во светот... ама имаат душа (ако генерализирам). И ептен се диват на англиската свадба (пред неколку месеци), па што. Тоа само уште еднаш покажува дека имаат душа. Тоа фали во светов, една обична добрина или добра обичност.

a3187468-5ac6-42cc-8c9d-f2cbd2cca8c6.jpg

На ти песна Кајги!
П.С. Оздравев ваљда, и во вторник идам во Италија :)

Драга
Еве да ти пишам пак. Се чуствувам одлично и не знам зошто е тоа така. И покрај многуте проблеми и ситуацијата во која се наоѓам си имам најдено некој мир и спокој и на секоја нервоза што ми претстои наместо да се нервирам и грижам јас напротив се смеам.
Дали тоа значи дека кренав раце од се и сешто па го живеам животот ден за ден или пак има нешто друго што ме прави среќна?
Што и да е се надевам ќе продолжи овој мир и спокој во мене секогаш и да не си го замарам мозокот за секаква глупост. Поздравче сега се читаме пак. :)

ДК
Се осеќам чудно. Нова сум тука и незнам што барам и како да го најдам тоа што го барам. Штотуку кркнав еден оброк со другарката од 7 и за казна вечер ќе вежбам саат море два. А дали ке го средам овој хаос во соба незнам само знам дека денес многу ме боли глава и сакам да го фрлам телефонот само ми прави големи сметки а не зборам многу

Кајги,
Да ти се пофалам имам нова фризура, конечно ја скратив косава.Важно на мојон му се свиде мојот new look:)

Драга, зошто никако не можам да престанам да ја слушам оваа песна?

Драга

5.10.2007
случајно ми текна да скинам тревка на сред концерт на Тоше од теренот и си ја забутав во џеб.
И уште си ја чувам!
дефинитивно е најсмешната ствар што ја имам во соба ама не ја фрлам! ми значи...

Толку бев среќна, весела, пеев додека си идев дома, во следните дена по 3 пати го преслушував цд-то
ми фали, многу ми фали!!!!
фали во оваа земја проклето многу!:place:

Драга,

Тоа ме јаде, тоа ме копка
ах што не сум дете, да се радувам на топка!! ♥ (::

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Абе кајги, ова хит на денот е или ... ?
Него само шо си ја зготвив првата вечера... сам... и највусна до сега, дека сам си ја праев. :-)
Дур има, кој е за нека повели. :)

Драга,
ти зборев нешто за универзумот претходниот пат? Глупост........
Сега сум толку осамена што си пуштив музиче и си ги слушам Buena Vista Social Club, Eric Clapton и Sting и уживам во осаменоста (колку што може да се ужива).
Се спремам за утре и се надевам дека полека, но сигурно некои работи конечно ќе се средат.
Еве ти малце од мојата атмосфера. Поздрав.

Здраво КАЛГАНА !
Просечен ден на работа, :cuc::cuc:
Со глава не се бутка ѕид !
Се чувствувам така,така !
Неправди колку сакаш . на сите страни .:pos:
:cuc:
--- надополнето: Oct 5, 2011 8:24 PM ---
Просечен ден на работа.:cuc:
Со глава не се бутка ѕид!:notworthy:
Голем оптимист сум и тоа ме одржува во живот !:notworthy:
Се чувствувам така, така !:notworthy:

Статус