Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
Зошто порталов ти е малку чуден?
забораив да прашам уште пред некој ден кога приметив......
на ФБ уште двајца од сите пријатели не пишале: МАКЕДОНИЈА <3 Браво дечки најдобри сте. Грци пушете.
едно исто та едно исто.......................................

Драга,
значи не е можно: се враќам дома и мајка ми решила да зема одмор и да не прави вечера. Бутав тука една салата од сабајле.:confused:
значи не е можно: татко ми вели дека требало да намалам со конзумирање на пиво. :eek:
значи не е можно: сабајле ме разбудија во 5h, а знаете недела беше. :oops:
значи не е можно: ми се плаче за спиење ама на пладне во комшии пиев кафе, знаете комшиката ставила 3 ГОЛЕМИ лажици кафе и око не можам да склопам(знаеш, кафе не ми понаса многу).
Па драга, треба да доживувам уште многу вакви денови. НЕКА Е за МЕНЕ! :icon_lol:

That awkward moment кога почнеш да си пееш: Want you to make me feel like im the only girl in the world....

Го знаеш? :D

Драга Кајгана...

Имам многу за кажување, уште повеќе за покажување. Ама од утре ќе биде, се со ред. Ќе делам линкови, не бери гајле. Ќе праќам фотографии по народ.

А сега две фотографии од мене.
Тука со Ивањушка скокаме од радост на Славе.
Тука си го сакам 40D и си го чувам како детенце :)

Draga,
se izvinuvam za fontot latinski,ama ne e do mene :D
Samo sakav da ti kazam deka se e dobro.
p.s. Barcelona! how cool would that be!

Кајги,
Од толку чекање да ми порасне долга косава, се предомислив сега да ја скратам, како и да е мислам пократка поубаво ми стои, :) гледајќи ги сликите на фб видов дека со пократка е подобро, ма да и вака со долга не е лошо, но ипак да сменам малку:)
мислам дека ако ја скратам вака нема да погрешам
2003-brunette-long.jpg

Брааат..
ГО свртив фејсбук со едно жетонче/
И почнувам да халуцинирам.
Екипата на вена и стонираат само стојат таму како да се трета смена

soprais? ee i ja.
mhm da be, glaava o mene sekoj den neso au.
a i vilicata. jadenje od sedmica, amin. a kako mi se jade eden )':
taka, da, znam, znam.
ajde cedo, spij.
mwacki (preeska go otkriv !!)
<3 *:

Драга,
Многу ми фалат некои работи од месец Август, али кај и да е ќе дојде Јануари и се ќе си биде по старо ;).

ДиКеј

Готоо,решив ја... од утре забрана за пц си ставам... ЈАС самиот! :icon_mrgr::vozbud:

Драга,
Неможам да сфатам како може да бида толку љуѓево расипани?? Место да помогнат тие одмагаат па дури и те прават као љубоморна??!! Што мислат дека постигнуваат со тоа??!! Во моите очи само РАСИПАНОСТ!!!! Неможам да ги сфатам!! Или јас грешам? Ха! Мислам дека не.....уште колку ќе ми свртат грб! А се направив за нив.... ,, моите другарки,, ако воопшто се! До кога со оваа глава , до кога свекоаш прво нив ќе им удоволувам а они ќе ми враќаат на ваков начин!! Да! време е да седнам да направам моабет...но тие бегаат! Како глушец од мачка! Не е на арно да си добар...али секогаш велам вртам нов лист...но свекоаш на истото останувам...Ах...можеби некогаш ќе ми дојде памет...да се надевам!

Толку драга,
Остана уште ти...се надевам дека нема ти да ме изневериш!!!:cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom