Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
обожавам саботи посебно на сабајле :D не знам зошто.
е сега времево е малку зезнато може ќе врне ко вчера, ама знаеш дека мене дождот ми годи така да немам гајле.
планови не правам сакам да се одвива се спонтано.
решив да откачувам една личност, па ќе видам и баш ме интересира како ќе иде работата Ч)
друго не знам што да ти кажам освен дека се наближува времето за на ФАКС :D баш сакам да видам што-како ќе биде, ама се со свое време...ќе почекам.....

Вчера вечер ги шетавме пците со децата и Г. од Ж., два питбули и еден централноазиски овчар :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И вртиме десно во уличето нема улично осветлување па викаат кучето мое не се гледа :icon_lol:, одиме таму прв пат го гледам човекот кучка питбул имаше колку моето ја затворил во еден импровизиран рџосан бокс гревови. Не знам не е мое да судам ама боксовите дефинитивно ги прават кучињата агресивни, тоа не е добро. Па си продолживме по патот. И одевме одевме по споредни уличиња до друга дестинација и таму имаше питбул машки година и неколку месеци ама заболен беше нешто од некој паразит па ги држевме кучињата настрана и подалеку, и пак одевме одевме и се вративме :icon_lol:.

Го спремам уесбето и папката да збркам некој админстративно креативни работи и да научам нешто ново. Ја носам папката железни врати шо отвора :icon_lol:, само кога ќе ја видат не смее никој ништо да одбие :icon_lol:. П. вика една за него па му викам зошто му е не е директор како мене, ја носам за аналогни забелешки а за дигитални уесбето :icon_lol:.

Сношти Суперхикс...најлошата свирка на која сум бил во живот. Не поради Суперхикс, тие се секогаш супер...ама публиката таму...катастрофа. Уште еднаш не одам по свирки во градов.

Бадеми...бадеми...ба...де...ми...по...ба...де...ми...
Сок од бадем...
step max од бадем...
Погадно нешто...нема...и ... уште... мирисот... на бадем... и гнасниот вкус... во грло...
Бадеми...
Не...
Никогаш повеќе...
Никогаш...
almond.jpg
And it was all my fault. Утредента кога станав повратив 2 литра, кренав температура, не можев да се движам... Најсериозно, ни на душман не давам сок од бадем.

Драга, какви штикли сум си земала мх мх! Мераци!
Утре 2 години со Томо ма, ептен сум среќна :D.
Мама отиде за Србија, ќе се изнаигра таму. Ако, убаво да си помине битно.
Ова кошаркава само ме нервира, оноа грчиштана одвратни.. бреј!
Многу ствари се дешаваат, не ми е досадно, ич! Е вака сакам <3!

images

Да живее македонската кошаркарска репрезантација
Да живее македонија
Да живее кајгана
Да му смрди на гејците
Ми се наполни душата дефинитивно
Се намовнав кајги

хееееееееј;)
Makedonija bolja i od Grčke(y)

Košarkaši Makedonije skinuli su “skalp” još jednom favoritu – Grčkoj i pobedom 72:58 povećali svoje šanse za plasman u drugu fazu EP.

Sjajni Lester Bo Mekelejb predvodio je sa 27 poena svoju reprezentaciju do nove pobede pred 400-500 vatrenih navijača koji su u Aljitusu napravili "ludnicu" i proslavili novi uspeh svog tima.

Finska - BiH 92:64
Grccka - Makedonija 58:72

Петиција: Аце да се преправи, место на коњ баскет во рака да држи!

Attachments

• 297461_186899688049048_186898971382453_457353_1704003_n.jpg
    297461_186899688049048_186898971382453_457353_1704003_n.jpg
    80 KB · Прегледи: 1
Пост со кој ја искажувам мојата возбуда за победата над јужните. И ти кажувам дека вечер ќе се слави на големо. <3

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom