Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга , 5-6 мина го гледавме цел град одозгора од крст ... и ја слушавме shine on you crazy diamond.
да не бевме во рајот?

Драга кајгана - Држи ми среќа - полагам за 3саата ....

Еднаш да ми се погодат прашањата ....

Фала

Драга ...

зашто си волку досадна денес?

Драга К
Се плашам да одам да се истуширам.....ми е страв од топлово ја**ата да не ми се сварат :icon_mrgr:

Драга,
Сега сфанав. Конечно. По толку време. Луѓето не се менуваат, остануваат исти. Само се кријат. Но зошто? Нели е тоа лицемерие, или само нормална појава денес? Хах, премногу им верував на некои луѓе. Но што да правам, дали можам да сменам нешто? Се си останува исто, само ќе се правам дека ништо не забележувам. Ќе ја играм нивната игра. Такви се правилата денес.

y i no have notifications?

tumblr_lqhm8dHOUi1qddx6d.png

Kaigi sabota igrame fudbal so Manchester Iunatet ke gi eemebe hehe naijaki sme ke go pusad kurod haha
Шо е најчудно не ми е досадно туку го пишав постов за лајкови.
DAVAM SEKCUANLI USULGI ZA REPUTACIA!!!!1

Драга,
знаеш дека јас сум многу среќен човек? :)
Да ми го запомниш ова за наредниот пат кога ќе кенкам и ќе се жалам.

Драга Кајгана, моите отидоа за Словенија кај вујко ми, а јас наместо да се излежавам по дома, едвај ќе се прибирам по дома. Имам мнооогу густа агенда, се надевам ќе се реализира се. Единствено ми е криво што додека другар ми Аце слави роденден со караоке кај него у двор и слични глупости јас ќе бидам у Битола.

Драга, после сношти сфатив нешто. Функционирањето на мозокот на човекот се базира врз лаги. Која лага е поголема, таа е вистина за мозокот. Ако успееш да го излажеш мозокот дека некоја лага е вистина, тогаш тој си ја прифаќа како таква. На крај, се` е само илузија создадена од мозокот. Кога еден мозок престанува да функционира, изумира цел еден свет со илузии. Ако умрам јас, ќе умрат и сите и ќе се сруши целиот универзум:). Знам, тешко е да се сфати ова што го пишам, но...не е битно. Јас сум само некој кој пие 4 лажици кафе со еден филџан вода, сето тоа прецадено 5-6 пати затоа што мразам талог од кафе, учи со нозете нагоре и се обидува да си ја врати фантазијата која ја имаше кога беше 5 годинки.

Одам у One и и викам на таа, стајте ми 100 денари на 078...
I was like so "FFFFFUUUU" in my mind кога ми текна.

Draga - dzabe mu se parite i se ostanato koga nemaat mozok i odnesuvanje..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom