Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите песни и ора ги повторив, а тие што не ги знаев ги научив! 
Не дека се чувствувам нешто неинформирано, само, цело време се чудев што им стана на људиве што објавуваат некакви информации за неа, а пред нецел месец се убија од плукање по ликот и делото на Ејми, а тоа јас да сум ти била неинформисана... Ај, да не се лажеме и јас плукав по неа, а и како би се воздржала кога за толку време на концертот не успеа да испее ниту 1 единствена песна...
Убаво ми викаа да си ја земам колата, па на јахтичката како останатиот нормален свет со пиење и мезе да си ја слушам како вие, ама јас се правев важна, па останав само Важна ВД, која патем многу недостасува на форумов. Знам како е да изгубиш некој близок, ама за оваа ниту мајка и не се вознемири, туку и било прашање на време кога ќе умре. Па, дури сега се кае што ја натерала да се откаже од алкохолот и дрогата, оти, наводно, од наглиот прекин на консумирање алкохол дошло до стрес на телото и од криза ја стегнало срце... Оваа приказна има и наравоучение, пијте алкохол и дрогирајте се, ама никако немојте да решите да се откажете, оти може да ве стегне срце за капка алкохол или за трошка дрога, па да завршите `ко Ејми. `Ко да си знаела Ејми што ја чека на рехабилитација, па им викаше: „не одам, па не одам“. Како и беа запнати сите: „оди, та оди“, а неа никако не ѝ се одело и баш кога реши да ги послуша и кога отиде...
Ова се вика пу, да ти ибам руката, да ти ибам..

. Ебате беља тоа ти е