Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јајце,
Одамна немало ваква вечер, сите пијани ја трезна :) ...Возбудливо!
Ме истепаа, ме потурија со алкохол, ме изнавлечкаа натаму наваму, изигравав дежурен трезнач и убаво ми беше :)
Ги сакам Јајце, и незнам што би правела без нив!

Кант, Кант, Кант, Спиноза, Спиноза, Кант, Кант, Шопенхауер (некој идиот во прашањана го пишал Шопен Хауер -.-), Хегел, Хегел, Спиноза, Кант.
Од тоа се состојат последниве неколку денови за мене, драга. Јас реков дека сакам филозофија, но штo е многу - многу е. А патем, денес бев и на театар. Fun fun fun. Се гледаме од среда...почесто. Те сакам, океј? Ама периодов е подобро да сме на пауза :)

Драга,

Излив на нервоза, ми иде бокс у ѕид да удрим од што се јадем! Али не... само по биро овојпат. :mad: Све у пм!

Поздрав. :giggle:

Драга,
фразата само пријатели е измислена за да не мора некој само да живее со тоа дека некоја личност не и нешто повеќе, туку и да се потсетува на тоа секој ден, да пати, да завидува, да умира полека секој ден, дел по дел и на крајот со насмевка да се заблагодариш за тоа.Лажат дека ќе го изгубиш ако ти стане нешто повеќе, веќе си го изгубил кога си почнал да го гледаш некој така.
Fuck it, I was never a friend type ... not with him anyway. ;)

Добро утро Драга.
Ми се спие многу ама пусти договор ќе се седело цела вечер :(. Немаат луѓево попаметна работа па ајде ќе киснеме на нет. Не другар е на работа трета смена па мора да го дружиме греота е. Утре идам право на ручек па се враќам и идам на скитање..осеќам дека ќе биде долг денов.
:love:

Драга, ова е веќе 39-от час во кој влегувам, без сон. Ми дојде период на несоница и вишак енергија која не можам да ја потрошам иако бев во Струга цел ден на свадба, се изнапив секакви алкохоли да ми се приспие ама не бе, џабе е. Можам пешки за назад да тргнам пак :D
И така нема никој буден тука, ќе си пуштам филм :) Кисс <3

Кајганке...
си ја загубив алката... како шлакната ја барав 2 саати, буквално...
ми се плаче ми се рика :( :( :( :( :(
толку ми значи, да иде се у пм.

Ми се плаче. Само тоа знам сега.

пајџам на колена и те молам...заостри ги критериумите за влез...нека има некој IQ тест...шознам......

kajgano mori.,
go poddrzhuvam predlogot na ali g ., ama sho ako se sluchi obratnoto pa vaka shutracite go pominuvaat ., ko lamansh da si go preplival:eek:

Леле ако џабе потрошам 20 мин. за да го симнам "Avatar" :mad: :)

Ти ебам денот.. -_-

Кајги,
Ми остана уште еден есеј, ау никако да почнам да го пишувам, па и тоа 1000 збора, не знам од кај да почнам:confused:

Passed down to you...
Киша око Крагуевца. Неизвесност ама у позитивна смисла.
Се сеќам као Љевин во првите редови на автобиографијата негова. Секој ден излез, и пак нешто недостасува ма колку и убаво да сум поминал. Треба промена, осеќам.
So says Saladin.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom