Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
3 дена,3 пеколни и неподносливи дена..
Уште овие 3 дена и конечно ќе бидам слободен..
А за политичарите .!. ме боли.
адреналинско видео..
на лута рана,лута ганџа..

Драга,
Заради избориве се ми се испоремети а у пм нека одат сите, ќе си имав завршено досега, наместо да се спремам за апсолвентската вечер треба да одам по автобуси на факултет . Само колку сум нервозна, наместо неделава за испити да се спремам ја треба на факултет 100 пати да одам :mad::place:

Драга,
сакам нешто убаво да се случува....
ми фали малце среќни моменти...
од лоши имам и одвишак....

Драга,
се добро тргна денот и само момент беше потребен за се да се обрне и тргне во надолна линија.
Накурчен сум и изнервиран до даска и мислам што и да ми излезе пред пат ќе наебе, многу!

лудилото ме фаќа!!!

Passed down to you...
Телесна слабост.

Ма не одустајем бре.
Као Џибо.
Чекам викенд. За изненадувања спремен уште од утре.
So says Saladin

P.S. И детето сито, и мајката решето.

Драга Кајганооооооо ја сам ти у топ форму.. Јебеш депресија кога си под дејство на анестезија :gane:
Уууу јеее нема на поалгање блам,блам..
Ми се јади..
Лута ганџа,најлута ганџа..
На лута рана..ма јебеш рана..
1,2,3 некој со пукнат нос ќе си замини..
dark,ambient,psycho.. damn whatever you want it to be..
Repeat after me..
Шо викаш да ги откажам цигарите ?? Од Септември негде..таман за роденденот..
Жеден сум..
I need to get my haid straight, need to get my style back..
Kokuz..
Why are you wearing that stupid rabbit suit?

Драгаааа офф лето е сакам и јас на одмооор :cool:

Кајги,
Не е ништо совршено, кој ме тераше да чепкам по работи од минатото, кои направија да подразмислам убаво и да сватам дека и оваа врска не е (совршена) врска. Да можам да го вратам времето назад и да избришам се. Ах, кајги кој ме тераше да влегувам кај што не треба и да ми се вратат старите лоши спомени.Кога ќе размислам добро не е врска каква очекував да биде, добра е сега ама низ се ли што поминавме, да знаев дека ќе мора низ тоа да поминувам никогаш и во врска не би влегла, сега се ми е испомешано во главава. не знам више и што да мислам:(

Кооооолку стоун афтери јадам морада легнам да спијам><

Д.
значи луѓево од збор не се разбираат, туку дај кажи што да превземам ???????///????
инаку што кревав тешко денеска сега ми се тресат рацете :е ај сеа:
а и утре треба да се масирам (n)
ајт приватно

Драга,

Се изнашетав денеска :) Убаво ми е кога имам вака исполнети денови....Моето молчење не значи дека не знам што се случува наоколу,туку дека тоа што се случува не заслужува ама баш никаков коментар.Толку намонтирани лица колку што видов денска не паметам од кога немам видено.Смешно ми беше во секој момент очекував да се размонтираат и да се покажат во право светло.Ми фалат малку повеќе среќни моменти ... ;) И да во I need a hug мод сум ...Или подбро кажано јас сакам да гушнам некого онака силноо...Ама сакам.

Бај !

Драга Кајгана...се решив да ти пишам
какви се не форумџии има на Кајганава...само за загреано тавче

Драга, готово е.
Сега уште два лежерни дена во школо, па слобода.
Иако сакав сега да седам до 1 часот, се чуствувам уморно, па ќе си легнам.
И успеав целите што си ги поставив за школо да ги остварам, се изненадувам сам себе.

Гласов на Нејт ме убива. <3
Ајде лека ноќ. :*

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom