Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле Драга толку многу ми се одеше некаде на свадба, па овие матурскиве ми дојдоа како кец на десетка. Хаха, абе си поминав исто како на свадба, само без невеста.
Опа иха

И никогаш нема да престанам да си јадам млеко и бискоти :p

Не ме боли за избориве. Најбоље викенд без политика!

images

Јој драга шубав ден, заврши школо, а сега овде до мене имам едно шише синалко, и едно сникерс. Уживање.
И да, по гаќи сум си по дома.

Драга ...

чудни се луѓево, многу и тоа! Незадоволни се постојано, а имаат се. Не сакам и не можам да слушам жалење. Мислам дај бе олабавете, препуштете му се на животот и само смејте се.

Драга, ми беше роденден вчера...
првиот пат го дочекав на работа, а вториот, кога се врати времето назад.... :)
22 ги ијам кајги, шо е многу - многу е :)

Дајбоже во наредниве 5 години да има избори константно... ако не појќе бар ќе ги поправат патиштата!
Или само ќе ни светкаат очињата кога ќе си замислуваме како е да возиш по нов асфалт.

Драга Кајгана,

Ќе најдеш ли некои добриволци да ми помогнат за побрзо завршување на тема ?

Драга,

I give my soul, I gave it all , I meant every word I said I thought we would try...And I promiseed, Didn't I?? И што дека? И што дека сакав да покажам дека овој пат може да биде поинаку? И што дека повторно испаднав глупача? Ништо!Се извинувам што навистна се потрудив нема да ми се повтори! И не ми требаше сега да настинам -.-'
И кафево го нема истиот вкус ко порано...
акјоепцјкснаиапспцјкеинаоканх!!! Не разбираш? Ни јас драга ни јас:(

Бај бај ^^

Драга Кајги,

Во оваа држава никогаш не е досадно! :) Дражавата ни ја водат пијаници, лопатари, затвореници, терористи, со еден збор криминалци, а народот ем нема што да јаде, ем едвај чека да пукне сеир, ама и кај нема... Како во циркус да сме. :)

Драга,
до кога ке се препуцаваат луѓево со ова избориве ?!? Досадни се веќе.
Ете завршија, уште гњават со тоа.

Инаку јас арна. Еве сега сум без обврски и немам гајле.
Се е спуштено, се е средено за школскава година. Доста беше.
Ми преостанува само уште некој ден да се помрцварам до школо и назад, колку да се каже дека сум била.

p.s Најубави макарони правам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom