Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Втор пат у 3 дена малаааа .. ВТОР ПАТ !!! Далеку од рамнодушност, дефинитивно.

Wtf means that !?!?!?!? Is that the right path for me ................??

ПС - На слава денес .. :3:

Passed down to you...

You know you are a sarcastic when you enter the macedonian online area.

Ова ме сроза фкорен. Жими мене.

Ај вечер убаво ќе биде. Не сумњам.
So says Saladin.

P.S. Fuck the irony.
Sincerely yours
Pinocchio.

Оооооооооооо гаси го педерот скопски :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Немој годинава пак Слаткар или Тони Зен, Стиховен калибар го сакам :icon_lol:, лажам :pos::pos::pos::pos::pos:. Требаше таа со цицките главна ѕвезда да биде не Здравко Чолиќ :icon_lol:.

Ееееееееееејјјјј готово уште утре ајде па малку мир тишина опуштеност смиреност хармонија уживанција толеранција заебанција....

Драга..

don't you worry, there my honey
we might not have any money
but we've got our love to pay the bills

maybe I think you're cute and funny,
maybe I wanna do what bunnies do with you,
if you know what I mean...

Oh, let's get rich and buy our parents homes in the South of France
let's get rich and give everybody nice sweaters
and teach them how to dance
let's get rich and build our house on a mountain
making everybody look like ants
from way up there, you and I, you and I, you and I,

well you might be a bit confused
and you might be a little bit bruised
but baby how we spoon like no one else
so I will help you read those books
if you will soothe my worried looks
and we will put the lonesome on the shelf

you and I..

остај не прашвај..
:baeh:

Драга ...

конечно се потстрижив. Не се издржуваше веќе. Прв пат ми било страв да одам на фризер :) Ама ок излезе.
I wish I was special. But I'm a creep, I'm weirdo. What the hell I'm doing here? I don't belong here ... :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Си поставив една цел,која ке ја исполнам по секоја цена,макар и последно нека ми биде.
Кој ремет ке се јаде ако се исполни тоа.
Ако денес било розево утре ке биде црвено зошто јас така сакам.
Невозможното ке го направам возможно-па ако треба 100 кози да пцовисат.
Мајка ми ми се скара од скајп и ми рече дека сум многу ослабнала.
Епа драга мамице сега ке јадам ама ако направам 100 кг да не слушнам коментар од твоја страна <3
Сакам прегратка зошто ми е студено.
И то.

Кајгано....
и јас си поставив цел :)
и летото ке поработам на таа цел,да ја исполнам,се надевам
после,полесно ке е и за мене и за сите,и многу ем тоа.Посакај ми срека.

Кајгано, што се ова вакви теми аман веќе, читам некои си херпеси, проблем со пениси, вагинални жлезди, наредно што очекувам е некој да постира за анален тумор и да праша совет на форум се разбира, зошто воопшто би прашувале професионални лекари кога има професионални форумџии?
Прашањето е секогаш: "Што да правам?"
Одговорот е секогаш: "Оди на лекар."

Кајги

Многу ми е јако. Сериозно :D
Утре треба да станам рано насабајле, и да окапам до 4 ипол-5 out of home. Држи ми среќа :)
И... ако не е карма, тогаш е глупа среќа, или случајност, или имам некој чуден вкус, ама почвам да добивам главоболка од ова... веќе некое време само со срамежливи типој си иам работа, па преку глава ми дојде. Што треба, јас да избркам 80% од работата? Не го викам јас на кафе, точка.

п.с. смрт за срамежливоста!

Драга Маро.

ме немаше подолго време, а и ме мрзи сега вака изморен да ти пишувам подолго писмо. Затоа, ќе бидам пак краток. Ова морам да ти кажам.... денес се случи цел тим да биде толку неозбилен, па на крај да се заврши се' во најдобар ред. И така сите среќно си живееја. Главниот утре заминува, а ние секој со по една нова обврска.

Благодариме и пријатно возење. :)

Драга...

Не можам да престанам да ја слушам An Angel од Kelly Family.Никако не ми здосадува, преубава песна!
Какви гласови имаат браќата...:nesvest:
Увери се и ти самата...

Шенка,
Ја обожавам мојата нова работа, зашто имам голем простор за вежбање и понатаму принудена сум да ги поправам сите недостатоци во навиките. Плус, се натпреварувам со себе и својот креативен талент, и со другите и нивната брзина. И реклама на А1! Епа кај го има тоа бе? :)

sometimes i feel like it’s just me
sometimes i feel like i’m going crazy
but take a look at my family
cause the apple don’t fall too far from the tree...

fuck-you-redman-o.gif

Passed down to you....

I would lie to you if I said that yesterday`s party was such a waste.
It was as Einstein once said: An hour with a good company flies much faster than a minute on a hot stove.
I must say, nay, I must confirm that philosophy about the human soul is such a remarkable topic for nights like the one I had yesterday.

So says Saladin...

Passed down to you....

I would lie to you if I said that yesterday`s party was such a waste.
It was as Einstein once said: An hour with a good company flies much faster than a minute on a hot stove.
I must say, nay, I must confirm that philosophy about the human soul is such a remarkable topic for nights like the one I had yesterday.

So says Saladin...

It's a pleasure to hear someone had a great time on my "party". I use it with a " " " because some folks my age think a bday party is where you shake your ass and take facebook pictures. Nah, this one had talks. I'm glad I gathered a big part of the people I love and respect.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom