Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Зашто нема 2 недели одмор зашто само една??? Значи не се фер, зашто до лани не беше така? Зашто спаѓам во таа генерација каде што се се менува??? Значи сум баксуз и тоа голем баксуз за се!:(

и да не престане , тоа што е грч останува грч ..

--- надополнето ---

шитз

Не е битно ништо веке кога се откажуваш.
Додека постојат личности кои ти го цицаат мозокот а ти седиш во место пиши пропало...(порака од снаата)
Е ај,ке се смејам,ако ништо друго ке ми продолжи животот.
Ха ха ха ха.
:pos2:
Луда е,ја сакам :back:

215700_176135082437914_122335264484563_440939_2627742_n.jpg200635_173609449357144_122335264484563_424595_5107892_n.jpg Ги видов и ми текна на Николина па еве ти да ги видиш во други бои и како стои :) Се надевам дека ке ти се допаѓа во бела варијанта ...Позз

Драга,
најнерационално потрошено време, па и денови од понеделникот па наваму.
Мн работи што требаше да ги направам ги оставив на standby. Само за тепање сум.
Ама шо да правам коа ми фали мн една личност. И што да правам кога не можам да се наспијам, а спијам и повеќе од доволно. И што да правам кога главоболкава три дена наназад не ми поминува.
Станав тета по 2ор пат. Happyy :vozbud:

2/4 four note per string shapes down :vozbud:
Иначе,куча-посо -.-
Што се дешава кога Екрем пее Куча, куча, куча, куча....
Изгубил работа :pos:

Иначе кајги јас сум ко на дроги денес. Т.е. не само денес, животов ми помина како заебанција :toe:
Уште не сум се свестил а следна недела треба да поцркам на факс, али ајде уште година и поол и чао мое образование...:)
Мада искрено и не ми се завршува некако...
Кој ќе работи после у пм...
Море нека се најде прво некоја аслана работа, па после ќе се мисли на друго :pos:
П.с. какви матуранти има годинава, мајка природа може да им позавиди :pos:
Животот ми се продолжи кога видов неколку таблоа :pos:

Драга,
Имам есеј да напишам за утре а не ми се пишува ништо ама баш ништо. Ај ќе го напишам набрзина,па каков сака нека биде, повеќе не можам. И не знам што да правам за утре дали да останам во Тетово да и правам друштво на колешката, или пак дома да се вратам, ќе видам утре што ќе направам.

Драга,

Куп луѓе имам околу себе,а сепак се чуствувам како да сум сама.....
Искрено можеби и знаев дека вака ќе се чуствувам.Nevermind....I will be fine,just not today!

Ахх...

Good night :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom