Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,
Пак јас:kesa: да ти го покажам само фустанов односно фустанче што го видов се заљубив во него, 216669_164223993635376_133481940042915_382459_7861180_n (1).jpgмора за дипломска ваков еден да најдам т.е да сошијам, а и бела варијанта не би била лоша.

Драга,
Haters Gonna Hate,
Why is the internet so?
No Logic in sight.

За членката погоре... ептен сексибилно, а во бело нема да го бива :).

Само едно имам во мисливе. Само да е добро. Малце ми е страв. Држи ми среќа (не ти темо, туку вие што ме знаете). Ќе ме нема неколку дена. Се надевам побрзо ке пишам тука со добра вест...

Драга Кајгана.

Јас пак во друга институција денес напомош. Зачестив. Дали ќе ме земат и официјално? Не знам.

По дома, арни, фала на прашање. Денес и ја средував дипломската на сестра ми од технички аспект, фонтови, монтови.

И не трчав денес... ајде утре ќе потрчам малку повеќе.

Драга ....

вечерва беше најубавата вечер во мојот живот, сега можам да умрам ... бар среќна ќе умрам.

Драга

Никогаш, ама баш НИКОГАШ не се појавувај пред дечко ти во Nelly маичка. :pos: :pos:
Koга сум веќе кај чоеков, една од детството, кога наместо да го прогуглам текстот, ја сопирав песната на секои 5 секунди и запишував тоа што можев да разберам. Којзнае колку песни научив така, само уште фалеше текстот да беше правилен. :)
И еве ти една слика, it always makes me laugh :icon_lol:
:*

Sis an apocalypse tralier..

Трејлер за апокалипсу брате, сви се меџусебно јебу. The bad, the good, the evil..
Прво си весел, а после си ко пизда бесен.
Ying & Yang
Ехааа колку сум сјебан. Да пафнеме нешто или ..? Спиев 12 саати и 45 минути, so please don't touch or talk to me, cause I may brake ya neck seriously..
I'm not here with my mind def.
I hope your conscience eats you and you can't breathe without me ..

Тешко ми е од глупавата кашлица...
Ама ај,да не ти се жалам...
Ке си продолжам да си кутам,ко и досега...
Молчењето вреди злато.
Синока бтв беше супер...мн сам сречна
SLIKA3.jpg

Убаво е нели
Ај...

Драга Кајги,супер ден денес,едино времево не ми е погодено :/ другото е се океј.

Ти како си ? :back:

Драга ...

зашто го глеав видеото Магде што го остави .... ко мало дете плачев ... а татко ми само што не отишол ... ако оди којзнае каква реакција ќе имам по 6 месеци. А и песната што е ме ежи .... :(

Драга кајгана...
Седам и си ги ронам крокодилски немам шо да ти кажам повеќе....
иначе животов ми се движи кон пропаст
ај коа ке ја стигнам ке ти пишам за секој случај...
Сеа за сеа толку за понатаму ке видимее.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom