Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Потребна ми е поддршка во периодот од 6:20 do 7:00. :helou:

Dear,

It's a new day!
Времево си летааа..
А јас ?! Е јас не летам:icon_bigg Јас си го чекам кафето.

Колку е убаво чувството да си поштеден од школо во Петок. Неописливо.:je:
Ајде да видиме дали ке го искористам времево за некоја прошетка со другаркиве или пак не. Мислам жално е да не се искористи..

Byeee.

Драга!

После толку време еве ти се вратив, ти одолевав последниве месеци ама ете не успеав.
Ја продолжуваме взаемната љубов нели? :back:

Snap,back to reality
sq-eminem-lose-yourself-vid.jpg
Досадно ми е:icon_lol:
Сакам :aplauz: eitherway

Master of Ceremonies smexy over and out.
Да бе пак ќе се вратам у smexy :pos:

The circus is back !! - Rollin, rollin, rollin ..... :vozbud:

А моето почнува од понеделник, колку да имаш на ум. ;)

Драга,

Знаеш ли дека после 4 години вчера седнав да учам ама она баш да учам математика?
Знаеш дека испадна дека воoпшто не било научна фантастика како што си мислев јас? Знаеш дека времево е прекрасно,човек да се изнаужива во него...
Не знам кој ми е проблемов со ова знаеш знаеш:pos:Имам вишок енергија во мене :) И чим веќе почнав со ова знаеш и да довршам ... Знаеш дека поминаа точно 3 недели? Знаеш дека тоа е единствена работа на што сум претерано слаба истиве овие три недели? Знаеш и дека истото тоа после се сепак фали?
Знам дека ти знаеш :) Ама некој друг не знае...
Ај сега знаеш:pos: заминав
Bye :back:

ДК
ЈА СУМ НАЈГОЛЕМ КРЕТЕН ШТО ПОСТОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Драга,
Сакав да ставам моја слика тука, не знам како може да не стојам на еден збор, си ветив сама дека нема никогаш да ставам на форумов, само не знам до кога ќе го одржам тоа ветување.

MRazam programiranje
i da, latinica FTW
potpis: Razo4aran_od_elektro

Драга,
Сакав да ставам моја слика тука, не знам како може да не стојам на еден збор, си ветив сама дека нема никогаш да ставам на форумов, само не знам до кога ќе го одржам тоа ветување.

Додека не те чкрапне некој со мобилен па да те објави тука.

:дежаву:

Денес ми почна денот најпопрекрасно, со смс со содржина „гуд морнинг“ од една дражасна девојчица. На работа пола ден ми помина на терен, а другата половина во конфронтација со мојата шефица.
После работа беше уште подобро. Си напраиф искрен телефонски муабет со држасната девојчица од почетокот на постот, па бев на кафе со мојот психолог-психијатар-психопат за на крај да ја видам Бушафка х’рселф :)

п.с. Утре има тату фест во Мала Станица, планирам од 4 саат натаму да бидам таму :)

п.п.с. сеуште не ми се верува дека LouWeed стана репрезентативец на Македонија и дека утре ќе ги брани боите на татковината. Ако се разбудам доволно рано, ќе одам да го гледам.

Draga ja kaput.....
Ovaka nenaspan se neam ostaeno kuznae od koga.
Si legnuem sea. <3

p.s Utre ke grmi pod kale :wink:

Драга,
имам поклон за тебе :pipi:

Ed-Westwick-new1.jpg

:wub:
Идам да си гледам GG :pipi:
You know you love me,
xoxo,
Gossip girl. :kesa::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.