Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајги,гледаше ЛШ ? :)
Реал после 6 години се пласира во 1/4 финале. :ojea:

Драга
images

Не се учи во читална. Женскиве провоцираат. Лижат прсти коа вртат страни.

Тоа. Нема што да кажам друго. Читална дома фудбал спиење...

Edit:

Due to the graphic content,this post is viewable by Moderators only.

Буди исправан и замери другима ако те неволе без разлога, ал ако их има пусти им руку и фурај си твои филм..
Дали некогаш си се довела до работ ? беше ли стрмно ? дали некогаш си се довела до потег каде си спремна на се само да нема порез ? дали некогаш си се нашла во ќорсокак од каде нема излез ? дали некогаш си помислила да бидеш родена во друго време и друго општество ? Дали некогаш толку ти се скурчило па ти иди да се рокниш али онака силно, да истрипуваш, да цркниш на некоја непозната улица, пролазници да го гледаат твоето мртво тело, а никој нема да сака да помогни, да го гледаш од горе скапаното тело во перспектива ? Е мене ми иди.. иначе сеа треба да бидам среќен, умоболници едни.. нешто што ме чека целиот живот е тоа да ставам крај на овој беден живот.. Никој неможи да го препознае она што секој ден им го давам до знаење на сите околу мене.. И тие што ме сфатиле не ме ценат доволно.. пак ха ге хаха.. срање е човекот кој ги прекршува своите ветувања, епа јас сум тој мило ми е. ах треба заљубен да бидам, не,не,не... дали ти е во животот се срање или ти е ебена идила ? кој го боли кур за тоа што си ти и каков си.. без динара у џебу како битног факотра.. Дали е фер да останиш поштен и ништо друго.. Почнувам од нула, а и нулата се руши.. Не е битно дали...

И пак истото. Зошто допуштам вакви работи не ми е јасно? Можно ли е до толку да не можам да научам лекција од една иста грешка, па што ја повторувам штом ми се укаже прилика.
И да, знам дека така ќе остане и понатаму.
Понекогаш to let go не е толку лесно колку што изгледа.

Hoping for a better tomorrow.:smir:

Драга, песнава за тебе-ја обожавам и сакам да ја споделам со тебе

"Камо да бев ти,
таму......

Далеку од сe !
Тука нема никого и веќе предоцна е.

Тука само ќе умреме... "

pripyat.jpg

Драга
Го пцујам времево никакво на кое не сум имуна. И шо ја пак глува? Е не може
100 страни за еден ден не иде некако, така да ќе си играме со cheates. Оноа легални и нестресувачки, најубанки.
Сфатив дека културно се ограничувам со тоа што искачам на све исти места, така да од сеа почесто ќе почнам да практикувам опера, балет, театер и сл.
Еве у петок може да идам, доколку мојата другарка за опера се согласи. :pos:
Ете веќе не ме изненадува ништо повеќе, со оглед на варијацијава, тоа е што е (:
Вчера сум се изнасмеала најјако годинава, и сум се упрпала најјако годинава.
Ме плашат такви суштества што застануваат на квазитротоарот на улицата накај новото Веро, што не можам да дешифрирам дали е припадник од женскиот или машкиот род, и ме прашуваат како се викам :/ Језивко ми беше бајаги тие 45 секунди :pos:
А многу си се смеев со моите пријателчиња уште од времето коа бев блогерка онака... и така
Ај сеа идам јас чаос.

ДџК

Еве ме и мене, мрдам по тро :). Знам де, ме нема на форумов во последно, ама тоа е што да ти правам.

Си го продадов возилцето денеска, па дур не го оспособам Мерџан, ќе морам да ја делам колата со мајка ми или да ја крадам веспата на братми. Толкуа засега, се надевам дека ќе ме има повеќе во иднина.

Џ

драга Драга Кајгана,
пред 5 саата кукав за спиење, сега не можам око да склопам ма -.- Срцето ми бие убрзано, златни тинејџерски години се повторуваат.
Ај плакни очи
You think you're smart, you are not.

Си самонаредувам:

Види сега да ти објаснам нешто...

Забрането ти е да сонуваш.
Вообичаено е кога спеш да се одмориш, а не да се потресуваш.
Особено поради реалноста што врска нема. Освен тоа што времето е исто како тогаш.

ДК

Знаев уште од сабајле дека ќе испадне вака :pos::pos::pos::pos:

Ам, со слика поубо се објаснува, нели?

fuck-yeah.jpg

Шенка,
Чекај ја да те прашам морам: ШО ЗБОРИШ БЕ ТИ?
Запрепастена сум.
Ееех Катерино морииии... Душо моја. Те сакам!:back::back::back:

Драга

Нешто што не поднесувам е да ме лажат.

Фала што ме ислуша.

чао.пријатно -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom