Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
i'm back :)
Да ти кажам каков ми е убав денов... поим немаш. Се надевам ке се задржи доброто расположение, а и сонцево надвор. :)
Цел ден сум насмеана и да ти кажам убаво ми е. Па кој видел нешто од нервози? Никој, и јас решив да не си се нервирам веке, затоа што нема потреба.
Ај сега идам да уживам со фино музиче.
Поздрав !:smir:

Dear,

Не дека беше лош денов напротив супер си беше. Туку мене друго ме мачи - носов мој!!:nerv: затнат ми ее.. хелпувај некако. Бедно е на вакво убаво време да си настинат, со чаеви да се дуеш!

ајдее да одам сеа да земам здив пред ТВ, ке се најде нешто за гледање, верувам. Па после оди она бубањено!
Вуе.

добро утро деца денеска не ми е добро не знам зошто како и да е поздрав со песната ете така денеска е прилично убав ден на пример си купив тепих и сега среќна си пијам сокче од јаготка а уште малку ќе јадам сарма едноставно животот е убав

-Дали ти е потребно моето филозофирање у моментов на оваа тема?
-Не.
-I thought so (: Bye <3 *:

АЛИ ИПАК УТРЕ НЕИДАМ У ШКОЛО ! :D :D :D :D :D :D
Откоа се неам вака израдуено дека неидам у школо еј ! ЕЈ !

Ае мрш сеа -.-
Досадна си -.-

Погоди кој има нов компјутер <3
Не сум навикнат на рамен екран, тастаура што нема да им корне уши на моиве, компјутер што нема да кочи секоја секунда...:)
А и немам време да го наместам, барем не до четврток <3
Утре е голем ден за мене, а мал за човештвото. Да се биде или не, прашање е сега...
Одамна не сум имал волку срање осечаи пред некој испит...
Држи ми среќа, гуд најт нау :wink:
:back:

Драга Шенка,
Се смиривме со Тончи. Џиш, знам дека се смееш срце:). Ама ете, успеавме, по трет пат да се смириме со Тончи и по исто тој пат да се додадеме на Фејсбук. До кога ќе трае - ќе видиме.
Тоа нумерата е вистински добра, вчера што ја слушавме.
Инаку, не можам више да сонувам глупости, особено кога тие глупости се неостварливи. Ај ако може - гет лост. Утре имам некоја презентација за политичките партии во САД. Републиканска, Демократска... Две години кампања. Од кај им пари?
И слично. Ај ако може да не сум закрепостена. Фала.
И да одам во Лисабон, да одам!
П.С. Денес какво кафе, просто сфатив дека можам по цел ден да полжавам во кафичи и да денгубам. Некогаш се преморувам од интелекуална напнатост и посакувам да паразитирам.

Џабе вака си chillax-увам наваму натаму, кога реално внатре сум
DesperateQuestions.jpg

И аман веќе, АМАН!!!!

Здраво.
Моментално сум ти над гробот.
Солзите се сливаат по бетонот се до дното. Сега сум тука да ти кажам: Твојот живот пропадна, тебе те нема, но јас успевам. Ти беше мој патоказ кој ме води, моја утеха и радост што знае да ме осветли. Почивај во мир моја принцезо, почивај во мир моја изгасната ѕвездо.

With emotion and devotion.

Ej
I ja sum loner, ali ne e toa bitno.
Denovive kako denovi, kje si pominat, i kolokviumi kje si dojdat, i na nikoj nema da mu bide gajle dali mene mi se uchi ali pa ne.
Pa ni mene ne mi gajle, sho.

ШТО? Ne ti e gajle za moeto super-duper-ultra-awesome video shto go spodeliv so tebe? :O *gasp*
MRШ ONDAK!

Драга Кајгии...
ептен сум изморена...ај уште малку ќе се дружиме вечерва, па утре пак ќе се читаме...
Ае чаос!

Здрао.
Денес беше лош ден.
Уствари,уствари шо уствари лош беше и крај.
И шо ако сум два пути на една страна ?!
Не можам.
Не можам да опишам колку лошо ама ултра лошо се осеќам у моментов.
Ми се повраќа...ептен.
Мозоков...ми врие...леле ко да се вратив во основно...боли ебате :@
Преку глава...се гушам...
Не можам...

Драга ...

уживааааааааааај, хахахаха смешно ми е бе. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom