Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пер,

И така, се мислам зашо уопште се регистрирав овде коа и онака немам воља за продуктивни муабети и дебатирање...

А, и ете денес си се прашувам, зашо коа сум била во фаза на зигот(на времето во стомакот на мајка ми)не сум биднала машко. Многу прашања од голема важност за човештвото ме мачат денес, ама кој ме слуша мене. Ех измучкана тешко е да се биде јас, нели?

И ете пак сеа место да напраам некој продуктивен муабет со некој, било кој, јас му пишувам с*ања на виртуелно мучкано јајце ака кајгана. До каде стигнав не ми се верува.

И еве песничево да го дополни мојот депресд муд -.-

.Д.
вечерва знаеш како е, како и секоја неделна вечер.....тапа.......
малку ги погледав оние глупостите на сител :tapp: ЛИЛА бе како ја видов едноставно ФАИЛ
сега да видам што има кај тебе, оти днеска ич не те видов. цел ден си бев во природа и ич не се замарав со нет и такви срања...
вечерва ќе се обидам да најдам некој филм ама по можност по мој ќеф

п.с. заборавив да ти се пофалам дека од вчера имам нов мобилен :):)
ај сеа пријатно

KG.. Sunday night is depressive deep shit hole..(ali vaka razdeleno)

I wanna talk with someone badly.. when you have drunk friends who go to bed at 10 pm what can you expect ??
And now I'm bored, hanging on the cliff of deep depression that I just got out of !?!
Saturday was damn fine.. damn,daaaamn,daaaaaaamn.. Until today when I realised that it wasn't that good for someone.
I can write to you for hours you know.. Is she a bitch ? is she a ho ? is she a virgin ? If not who does she fuck with ? why she haven't asked me yet to stick it in her ? haha
I already feel better.. I have a biiiig blister on the back of my foot.. I can't practice my drum and bass steps :\ .. My tummy hurts.. Timheeeeeeeeeey..
Boooooooooooriiiiiiiiiiiiiingggg..
My sen-sei select all.. Too many questions in my head..
Oh and I have a special song for occasions like this.. toxic in the room, but only this time don't get me wrong.. When a song is about a bitch I don't mind if it's from kacar and his friends..

Oi bitch, who rides you ? ha who ?? fucking slut !

Драга Кајгана, бурен викенд, иако без журкање.

Се острев ја за на турбо-рок фестивал кога во 3 попладне на работа ми кажаа дека треба да одам на терен, и заглавив до 9 саат :(
Наредниот ден на осмомартовско женско рели во Автокоманда и плоштадот во центар. Неверојатно, но фатиф сончаница. Остатокот од денот го поминав дремејќи пред компјутер :(
И неделааа... промоција на спотот за Marko Milanovic feat. Daz Flow - Samo Jednom.
И нешто што некој да ми кажуваше немаше да му верувам. Бидејќи една слика вреди 1000 зборови, одам со слика
198988_10150177999167265_654007264_8235165_2456726_n.jpg

За прекрасниот изглед на косата на форумџиите на сликата е задолжен Pantene.

Мала,
Мислам дека више и кафето ми се згади:icon_conf
Ме боли глава, ми се спие, ама нема шанси да легнам сега.
Ајде уште оваа недела машки и биче боље.

Слушам какофонија на работа од две три плејлисти од сите страни.
Џастин наспроти Демиан Рајс и некоја си хитовска на радио, а не е Адел.
Пијам макијато и се чудам што ме снајде.
Убавила во сивила.

Многу мудри моменти проживувам, а башка пролетва нагло ќе ми ги разбуди мозочните клетки. Си пишувам раскази на работа, со неверојатни наслови. Можно е да споделам, чисто информативно, за она време во кое Медеа беше. А сега Не е.
Промени, промени.
Најдобриот показател дека живеам.
Јуху!

Љубовна мусака, ех.

Драга ...

зашто имам волку ретардирани комшии????????

Кајганче!
Убаво вчера си го испланирав денот и се успеав да постигнам:) Ќе гледам и денес да е така:).Имам за учење ама се надевам ќе средам на време за да го фатам сонцево надвор и да прошетам или пијам кафе:)
Поздрав до после:back:

Драга,
Неделава ми почна понеделнички. Со нови сили. :salut:

морав да пишам бе, морав:pos2:
мнооооогу се малечки, ц ц ц , ко зрна грашок
стварно имам видено мали, ама овие двете се претерано мали- убаво реков-грашочиња:pos:http://www.bagnet.org/doc/i/bg.gif немам соодветна слика , нооооооо
знам дека ќе пораснат,ама јас не ги пипам бар месец дена-сакале вие лутете се, сакале погрешно сфатете,јас си кажав,на мене рачунајте по месец дена:toe: еееееееееееее,тек тогаш ќе ве видам :helou:

пс
ти бе К-дај не дреми по форумим гс преку глава имаш работа бе ееееееееееј:vozbud::baeh:

--- надополнето ---

хехехех
а бе К- ти најдов бе соодветна еве ти http://pic.tradeage.com/горох-зимни...каја-одежда-одежда-младенца-230608.jpeg?w=160

и ај сеа кажи дека не сум во право?????:nenene::pos2:

Драга,
Зошто постојат такви луѓе? Луѓе во кои веруваш, на кои им кажуваш се и на крај испаѓа дека те лажат и за што? за една ситница. Криво ми е зашто секогаш на крај дознавам навистина какви се. И најголема мана ми е што сум толку искрена со сите, и на сите им верувам, а знам и дека сите не ми мислат добро. Ама, изгледа ќе треба да свртам нов лист. Да ме видат во друго светло :pipi: :)

Твојата добрина и ангажираност, кога со три пати подобро ќе ти ја возвратат е едно од најубавите нешта !! Ги обожавам стварно, голема љубов процвета ! :back:

Иначе прочитав во магазин дека мажите со подлабок глас биле склони на неверство !.... Да прочиташ само на каква база биле донесени заклучоците -.-' .. ЈАС !?

Следниве 2-3 недели поангажирано малце. Ајт ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom