Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Хм... што треба да мислам сега?
Негооооо, си најдов нов метод за пополнување на слободно време кое го неам.
Тенкс мала:back:

ДК, колоквиумската на 19ти почнува, математика 2 и електротехника 2 неам книга фатено. Од утре планирам редовно да почнам да ом на предавања, дај кажи некоја финта да не се успијам пак. Барем ми тргна некако, по две недели неодење вчера стигнав на последните три часа.

The Venture Brothers e јако цртанче, сеа ја спуштам третата сезона

утре среда а?

Драга

Си се занимавам, а приметувам дека и луѓево од страна ги занимавам.
Се затекнувам како правам работи што досега не сум ги правела и не ми паднале на памет да ги правам.
Караванот минува, кучињата си лаат.
Филмов мој одамна стана долгометражен и полека преоѓа во историско долгометражен.
Никако да го дочекам тој "the end" без разлика дали ке биде хепи или не и никако да дочекам да видам Cast.
Веќе ми е сеедно дали ќе добијам Оскар или Малина или ќе си останам со празни раце.
Си го сакам крајот и конечно завесата да се спушти.

драга.. да знаеш шо се има по земјава.. чуда драга чуда... не ми е јасно како може некој да ти забрани да не одиш некаде? или да ти рече несмееш со него да се дружиш... или па уште помалце Несмееш да праиш муабет со тој на форум... а дечко ти е... Свашта драга.. СВАШТА !!!!!!!

Драга кајгана...

:pos:
Цел ден лаам на факултет, и, се молам на сите богови да го положам испитот... моли се со мене..
Dear Santa...
I was good girl, so I...
Сакам да огрее сонце и моено сонце да оздраве и да го глеам почесто, зашо вака веќе не иде, досадно е без него така некако... многу!
И сакам да сум сама дома :pipi:
И богата...

лав.

Се ќе мине во еден час штом ќе запрам јас можеби не се лажам пак...

Драга...овде е мрачно и мрак ме обвива, ех да можев како во Т'га за југ орелски крилја да си метнам и на наши страни да си прелетнам да видам Струмица, другарите да си ги видам и женска ми да си ја легнам. Но ти никогаш не се одели од мене заедно ќе го очекуваме денот кога ќе се вратам во Мајка Македонија.

Jоооу мен

Eднаш решиш да симнеш филм...но замисли,нeма торент за тој филм : (
Eднаш решиш да гледаш интересен филм на програмата на Сител и замисли,исклучена е.
Денес ме служи среката,неверојатно.
Па дури и си најдов 50 денари на патот...хе хе хе -.-

Драга,

Се си имало рок на траење :) И таму каде што пишува неограничено сепак е ограничено да си знаеш!
Имам желба да упаднам некого дома и само да кажам FBI everybody on the floor now :pos:
Ај заминав дур не сум истрескала уште некоја глупост,
Bye :back:

П.С
Ми се мотка песнава цел ден низ глава ...

Мала, си слушнала ли за 'домино ефект' .. Ако си гледала вести у последно време сигурно си го слушнала, постојано го зборат, иии да ти кажам само денес ми се деси. Држи вода муабетот, знаеш ?! :-/

Драга, сакам повеќе среќа in love :icon_conf

Кајјјјјјјјјјјјјјјјјјј,
Треба да правам проект,а ме фатило некоја мрза ооооооооооооооогромна.:/
И тебе не ти е лесно да слушаш како се жалиме ама мораш.
Инаку шо праиш како си?

Драга Кајги,можиш ли да сфатиш дека со еден збор можиш да му го насмееш лицето на некого ??? Е па јас на сите така му правам,но никој не ми враќа :((((
Иначе имам сигурен кец по математика :)

bye :back:

Драга,

Го изгубив ушникот ауууууууу ми се плаче, зашто мораше баш него, а најмногу го сакав тој пар. каков баксуз ли сум само нешто ми се случува. А и нешто не ми е јасно, ме гледаат секој ден некои а не ме познаваат на фб(на слика), која сум била, го ставив еден колега и вика не те познав,као многу убави слики сум имала. ај тој, и еден професор лани, му седев во листата на пријатели цел семестар, и цело време не ме знаел се додека не зедов една слика( кога ме сликаше на неговиот час) од кај него да ја ставам на профил. Не знам и колку пати ми го имаат сменето имево и презимево. Леле кога ќе ми текне животов ми е ист како на филм. Ме познаваат сите само со наочари, косата во репче без шминка. Се чудам кога ке одам на дипломска(со фустанче, косата пуштена, шминка) дали ќе ме познаат. Е што да правам, не сум иста кога излегувам вград и кога одам на фах, или дома кога седам. Дури и една другарка не ме позна вград за малку што не се запозна со мене, мислеше дека сум некое др. девојче:pos:
Ама ти изнакажав се и сешто. Ај одох да ја спремам презентацијата за утре.:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom