Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана ?
Не не не :nenene: .... не си животиња за да ти турам епитет - драго па ........... тенкју енд фак ју......
Се шалам бе, добра си иако си ми тапа нешто у задње време.

Драга,
Кога бев мала она што требаше да го јадам (скришум) надвор на кучињата или мачињата ќе им го дадев. Денес го направив истото наместо риба да јадам ја извадив надвор и 4 мачиња се собраа околу мене, баш беа слатки. Како јадеа ми се здожали за нив, се гледаше дека беа гладни и ми идеше сите риби да им ги дадам. ама мило ми е што барем им дадов да јадат :)

драга
што не си живеев во Египет ???/:nesvest: сега немаше да се подготвувам за државната туку ќе акав по патишчана онаму :toe:
....малер сум.....

И тоа е тоа.
Збогум, до нареден пат.

Драга ...

лелеее колку се смеев сега на телефон. Мрдната е жими се. Ај сега одам да се спремам па ќе излевам, да ме фане воздух :smir:

Океј... од кога тоа ја почнав да ги занемарувам фактите? Ако заклучокот не ми се допаѓа, не значи дека не е точен... Јао... it's fucked up. Really fucked up. Среќа постои некој што е тука да ме спушти на земја и да ми ги отвори очите, кога ја не можам тоа сама. Следен чекор-awakening! Boooo....

Требаше да очекувам...
Вистината се секогаш дознава на овој ден.
Кому му значиш а кому не.
Нека е за многу години

Ajт -.-

Драга,

Убав ден, повежбав клавир, бев на шопинг-си купив леб, млеко, виршли, тоалетна хартија, цигари, медени срца и сл. се опремив за викендов...и сега следува учење! Во Понеделник ќе биде момент на вистината! Моментално сум на пауза :pos: I'll be back! :back:

Среќна сум.
Се чувствувам исполнето.
Знам што сакам.
Знам што не сакам.
Се запознав со една личност што одамна сакам да ја запознаам.
Се запознав себе.
Сега се` е подобро.

Кајги...мамурлак ме рока....ноќеска во 5 саат си дојдов...зашо не си купивме винце поштено...а ние..од тоа буренцето...уше малце уше малце..никкако да го допреме дното...али затоа у 6 сат сабајле дното на шољата го допрев...вечер на роденден сум...ти ветуам више од 2-3 пива не пијам фазла...

Мала,
пак јас... Знаеш како стојат работите, после иам разговор во четири очи, се надевам ке биде поефикасен од вчерашниот од мсн... Мислам вакви работи не се решаваат така.

И... понекогаш ни самата не сум свесна што имам. Фала ти што постоиш, што си спремна да ми помогнеш во секое време, што си тука да ми кажеш каде грешам кога ја сама не сум ни свесна, што ме прекоруваш и што секогаш ми мислиш се најдобро. Не сите се спремни да се жртвуваат ради друг и баш ради тоа и толку те почитувам и во моето мало срце секогаш ке заземаш посебно место:back:

Му се подисправи на џукелава ногата му давам од тоа капките за коски што се Д3 витамин секако ќе му помини рокот до Април :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Планирав ова планирам она и се ми брчат мисливе несредени треба да завршам круг и да почнам од почеток :icon_lol:.
Ајде песма:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom