Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
денес денот беше куул!!!Се шо сакав,се се иствари.Сега утре,нов ден нова нафака.Гео испитување,у п.м.Учев онака лежерно па ако ме испитат утре ќе биде интересно.Сега да си гледам некое филмче,онака убаво да ме орасположи :)

Драга Кајгана,
Можда и претходно ти имам напоменето, но еве уште еднаш...I'm a mess. My life is a mess, my sleeping schedule is a mess, my room is a mess, MY LIFE IS A MESS. Мора да се случи нешто најбрзо што може, а за промена може и јас да направам нешто.
А инаку денес беше оукеј, нов месец, нов почеток и така натака (но не и за мене). Ладно беше, а ти реков ПОВЕЌЕ сонце вчера, не помалку. Не ме разочарувај денес :)
:smir:

Оу јеа...
Полагам.
Wish me luck.
Да кршам нога или рака?
Ајде...
Се плашам ма козо -.-
Ајт

Драга да си го дпопијам кафето па ќе ти ја збунам базата со коментарите ќе работиш двеста.
Расположен сум... :)

Кајги...Пошо 2 дена не сум на училиште и уште толку нема да одам и си кулирам.. Малце синусиве ми кочат работа али добро е се.. Чајче на маса,слушалките на мене, филмче,книгата до мене,дури и ме се учи па и учам =). Добар е периодов, само се чека моментот кога ќе бидам зафркнат па да си се вратам на стариот јас, зошто кога е добро нешо не ми штима...Можи грешам, можеби ќе треба да се навикнам на ваквата состојба. Ќе видиме што носи времево :smir: Извини шо ти досадвам =)

Драга Кајгано убаво сум расположен денес :) се си оди според план. Едино што треба денес да учам по историја бидејќи утре испитува.
И така....
:back:

Кајгано, хорибл хедејк имав прееска. Ама ми помина фајнли.
И уште сум у турбо моуд деновиве - морам да спласнам малку.

И не - не сакам да седам у Скопјево. Морам негде надвор, ама надвор од Македонија. На подолго време....

Драга,

... Life is perfect. Life is the best, full of magic, beauty, opportunity... And surprises...lot's of surprises, yeah. And then there's the best stuff, of course. Better than anything anyone ever made up, 'cause it's real ...

My Dear,

Сега баш вака изгледам:kafe:
Немам за учење па еве ме тука некаде по нетов.
Инаку многу мисли баш сега ми поминуваат низ глава, многу мислење му удирам незнам зошто - ме мачи нешто ама незнам што точно.. ahh I hate this feeling!

Драга

Денеска бев пријатно изненаден, нешто што воопшто не го очекував се оствари и се чуствувам одлично. Сега се пакувам, палам патките и правец у Скопјето да збирам ука.

Драга

Требаше да го очекувам ова нели?
Ама ако бе акоо -.-' invisible сум изгледа!!! И знаеш друго што ?
Нишоооо е тоа:pos: Ај ниииииид самтинг !
Ај мрш сега!

Драга,

Убав ден, бев на факултет да повежбам клавир, прошетав низ град, барав МП3 да си купам ама нема нигде :icon_eek: и така... Сега си седам со цимерката и уште малку па треба да почнам да учам...испити се ближат.
Утре имам онлајн интервју за работа, едвај чекам! Ако ја добијам...сите имате едно кафе од мене :icon_cool
:back:

Кајганче!
Си ја средував собата сабајле и потоа со мерак си седнав да читам книга заедно со леденото чајче до мене.Мх, мх, убаини!Работите се средуваат, но сето тоа иде многу полека со што малку се живцирам(океј малку повеќе).Претрпев многу разочарувања, изгубени надежи, кинење нерви, расправии и решив да ставам точка на некои работи, со што се надевам повторно ќе тргнам во нагорна линија, хаосов не се трпеше веќе..
Енивејс, за чудо утре сакам да одам на факс, јесда треба да ја трпам книжевност до 1, ама бар ќе се дружам со забавни луѓе:).
И уште едно чудо се деси, сестра ми ме пушти прв пат да седам повеќе од саат време на лап топот, хаха, да видиш да не веруваш.
Ај доста ти е ко за неколкудневен извештај од мојот живот:back:

М,
Ти се немам жалено одамна. Ти недостигав премногу знам. Гледам шема било сега да ти се обраќаме и да те жалиме оти сите ти се жалат па си реко.....не? Ок.
Само ако ми го најдиш биоритамот врати ми го, ммк?
...или не. Време е за промени. Гооолеми.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom