Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

имав преубав викенд ...
А, денес не ми се сите овци на број не знам зашто ... :smir:

Драга,

Што ми се дешава бе? Дали? Дали е можно...? Све ми е измешано... А нешто ми кажуваше дека ќе дојде до ова, кад тад. Прашањето е, што да праем? Не ми требаше ова сега... или ми треба? Заеби, не можем. Идем да се освежим со ладна вода пошто главава ќе ми експлодира, што е многу многу е.

Чао.

Драга,

Денот ми почна прекрасно. Се разбудив рано, направив торта, се спремив и заминав за Штип. Се видив со цимерката, колеги ни дојдоа на кафе...и тогаш дознав...дека УТРЕ имам испит :nesvest: Така да уште малку па ќе почнам со учење и вежбање, па што биде нека биде! Да ти е%&м факултет, денес објавуваат за утре, срамота. Ама тоа е, знам по нешто ама уште ми фали за да положам. Па посакај ми се најдобро...:smir:

Драга,

Го сакам чувствово, навистина го сакам...
Се разбира секогаш има нешто што настојува да ја растури хармонијата која ја чувствувам во моментов, но не придодавам значење веќе на се и сешто!
А да сватив и тоа колку многу всушност ми значи нечие присуство :)
I just wanted you to know this :pipi:

Бај бај,
Те сакаам :back:

Драга Кајги,

Јас сум гроги, се мрднав од повраќање! Многу е лошо што сум паничарка, кога би го поправила само тоа, се` би било поинаку. Многу ми е мачно, ама ќе помине. Драга, морам да најдам начин да како да се куртулам паникава. Премногу работи ми се собраа.... :cry:
Ciao ragazza!

Драга,
Еднаш го деактивирав фејсбукот па пак го активирав ама не знам ни зошто, не ни го користам многу, ок не ми беше тоа муабетот :), сакав да кажам за поканите за пријателство што се, непознатите ги игнорирам од причина да си ја заштитам приватноста а и да не си имам проблеми со дечкото, е сега ме насмеа малку дечко ми покажува љубомора, ми прати еден покана, и онака му ги видов сликите, ама не го прифатив, и сега овој ми се лути што сум ги гледала сликите ми рече као празник за очи ми биле:nesum:, ах машки, машки кој да ги разбере, ко божем тие не гледаат слики од женски. :pos::pos:

Хај!
Се чувствувам како да немам веќе нерви да продолжам да правам се за што досега многу сум се трудела. Ми доаѓа да пуштам по вода се да замине, еден е животот бре!
Ај чао!

...Драгаааа. не сум баш сигурна што правам во моментовв, некој да ме праша НИКАТ не би му одговорила..:))
еее и да ти кажам дека мноооооооогууууу ми се свиѓа еден Аеродромец..:$ :))
Те сакамм Кајгии!

Драга јас еве ме конечно насмеан денеска јес да 10ка си добив али не ми беше по ќејф многу денов но се случи интересна ствар што нема да ја споделам со тебе ќе ја чувам ко тајна длабоко во мене :pipi:

Драга Кајгана

Тажно е тоа како луѓето и таму каде што им се наметнува да се оригинални и креативни се патетични. И ондак се потсеќам на еден цитат, не е директно поврзан со темава, а никако да сетам од кој беше "Не е чудно тоа што луѓето не можат да бидат тоа што сакаат, туку што не се тоа што претпоставуваат"
Зарем и мојата иднина може да се предвиди во 5 минути?

Ако пак сонувам грди работи, ќе скршам нешто; чаша, коска, сеедно.

Драга, нешто слично ко членката твоја погоре, колку само луѓево се патетични и после лижат кај што плукале тоа е чудо нешто. Да ти е гад дури и да им посочиш! Зошто, од што се баш такви ко што ги опишав, нема да прифатат и ќе најдат милион причини за оправдување. Лошо.

PAssed down to you...

Long live the king and the prosperity.

Као шо сега го рекоа многумина ова, порано беа најголемите државни непријатели. Што е тоа во луѓето тажно, што не живеат во животот свој? Тој што само по минато плови, иднината ќе ја стави во заборавот. Морав да дрпнам неколку зборови од една легенда.

Контрадикторно нели?

Први февруари... значи како да ти кажам.

1 Февруари и наместо јас ко секој останат свет да имам брз интернет, јас чекав да ми се уклучи странава едно 15 минути.
1 февруари. Прекрасно.

Каков месец...

Уште 27 дена и 23 часа и 20 минути.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom