Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Мило ми е што можам тебе барем да ти пишам :pipi: Среќна сум вечерва, исполнета. После толку време можам слободно да кажам дека ми е супер. Си слушам Вестлајф и кулирам :pipi: Многу ми се зимски и божиќни песничињава :) Не знам зошто.. Тоа Кајганче.. се надевам дека чуствово ќе ми трае доолго долго :)
Тоа само сакав да ти кажам.. ајде бај.

:back:

Чале мој да си ми жив и здрав, и вечернава лекција ќе ја памтам дури сум жива. Веројатно никогаш нема да можам да ти покажам колку те сакам со зборови, ама ај, може и тие значат нешто макар биле виртуелни.
Единствениот човек на кој му имам речено во очи дека го сакам си ти.
Затоа чале мој, да си ми жив и здрав до 101 и назад.

ДраКа

Пред малце си доов дома,па да ти пишам,онака да си набилдам пост..... xD

Добро утро драга. :pipi:

Шо убоо ваке кј ќе ти почне денот, рано утрински.. милина. Лаптопче пред мене, чајче, Плазма, трансче у позадина... абе кој е ко мене. :) Вчера не излегов, после којзнае колку време пропуштив еден петок, али и онака не чинеше времето. Али на крај, испадна супер вечер. Си нарачав пица, гледав филмоој цела вечер и таке... Иначе драга, толку од факсот за годинава, семинарските се искуцани и предадени конечно, сега до 10 јануари може да се ужива, а богами и има како. :) Доста возбудлив период ме чека.. ќе ти кажуам понатаму.. :Р

Ајде, идем да уживам. Биди ми поздравена.

Драга,

Одвај чекам да имам малку одмор, овој семестар како 100 год да трае и никако да заврши. Сега со еден превод се мачам, кога ќе го завршам него, треба есеи да пишувам, и да учам за полагање... Ај доста се жалев :) Се надевам наредниот пат кога ќе ти пишам нема да биде за жалење (учење). :)

Драга Кајганa вчера беше лудница,славевме за победата ! :) Иначе иако е викенд (нема да имам време за одмор)ќе имам доста за учење :( И то.

Добрто Утро драга

Одамна немам станато оволку рано во сабота ќе видиме како ќе оди денов како за промена малку :)

Кајганче!
После секој период на позитивност, има период на лоши моменти и негативност(али како мојава депресија нема).Значи јас мислам дека полош почеток на 2011 нема да има од мојот.Сите планови што ги имав ми се срушија, уште ме тераат да бирам помеѓу две работи кои ми се еднакво драги.. нека се гонат!Многу сум рзаочарана ептен, така се покажувало љубов да им е*ам..
Одам сеа да безделничам, и да дремам цел ден дома.Немам желба ни за искачање нит за ништо.

Драга

Оварам очи сабајле, глеам низ прозор...шо да видам... БОЖИЌ :)
Среќен Божиќ јајце мое, тебе и на сите шо го слават :*

ДџК

Сите ќе ве џишнам... незнам шо ќе прам, тој лошио џиш веќе петти тен топло/ладно си игра со мојата температура. Не го бива, кај се отрув од апчиња, кај неможам да се наспијам ко чоек... да не прајме муабет за работата шо ми заостана цела недела... Леандра и остатокот од компанијата со нож ќе ме колат, здружно, и тоа малку по малку.

Драга моја

Сакам хрчачеее ма !!! Да сакам едно малоо слатко,и име му смислив. Инаку викендов решив да го поминам дома со божиќно филмче, чајче, во топло мх мх мх ... :)
I'm looking at you through the glass...
Don't know how much time has passed
Oh, god it feels like forever....
Мод: Распеана :)
И тооо :back:

ДК, од повеќе од доволно аспекти, песнава точно го отсликува моментов во мојот свет:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom