Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ќен лиииииииииииииииииииии, ќен либудибудауч јуууууууууу
ќен лиииииииии и и и и....

И така ти викам ја :music2:

Сакам да си купам пуно свеќи од џамбо, тие шо ги имав, ми се потрошија... :pehar:

Ом да му се предадам на Јунг... бац :costumed4

речи му на брат ми да стани оти ми се игра...

Имам едно другарче кое живее според филозофијата: Секогаш размислувај песимистички, така барем на добро ќе се изненадуваш. Некогаш му се смеев на вечниот песимизам, сега гледам дека е добар штос.
99% сум на чисто дека сите се нетокму, оставам 1% да ме изненади, на добро. Никогаш не ми идело добро математика но сигурна сум дека да налетам на нормален човек во денешно време е рамно на лото добивка. Е сега мојата професорка по математика викаше: Дечки јас никогаш не играм лото, шансите да добиете се скоро никакви.
Тука пресекувам, како премиер што сече црвена лента. Решив ќе потполнувам лото ливчиња со разумен песимизам. Мислам дека е тоа "разумен компромис."
Ако удри 7 благо мени. Ако не....

Драга, викендов е катастрофа ...
Киксна Јувентус
Изгуби Надал
Нема ОБН телевизија.

незнам незнам.

Врага...................................

ОК викенд,денес дефинитивно најубав ден,фала и:back:

Кајгано,
ја добар, фала на прашање. Ако на никој друг, бар тебе да ти кажам.

Кајгануфкоооооо, што си правуфкаш денеска???
Тапа денеска денов....
Незнам што се дешава оваа година на факс, али буквално секоја недела правам колоквиуми. Уффф колку е најтешка оваа година у пичку материну....
И курац од зимското уживање. Веќе се навикнав деновите кога место да си го дрвам надвор, јас мора да учам теорија...
Таков е факсот јебига.... Прво имаш и задачи и теорија на колоквиуми, па ако пројдеш ПАК полагаш теорија на усни испити...
Олд скул факс, баш си го обожавуФкам...
Ноември секогаш ми бил месец по моја мерка. Незнам зошто али секогаш ме радува идењето на зимата, и магијата што ја носат празниците. Ми фали детството кајги :(
Чекањето на нова година во Пржино, играње одбојка со балони по дома, рушење на цела куќа :pos:, гаѓање со снег, висење на снегот по цел ден, добивање пактчиња за нова година....
Леле ќе си пукнам у пичку материну :(
Сакам да имам 10 години, сакам да сум мал, сакам барем една недела повтторно да си изнауживам :(
Знам дека и онака никој не ме сваќа сериозно и на овие години, и и многумина па дури и од најблиското окружување немаат појма дека имам 21, туку ме мислат за 16-7, и знам дека секогаш си правам да се осеќам најдетски што можам и кур не ме боли што мислат другите (мада повеќето се восхитуваат....) ама пак филингот не е истиот како некогаш :(
Ако ништо друго ќе накитам елкава годинава, и ќе чекам да си направам еден снешко кога ќе оадне првиот снег. Пууу кога ќе завршам факс, една година сигурно нема да се вработувам, има да се изнаиграм за остатокот од животот :icon_cool
Еве ти и една песна што ја слушам денеска постојано...

Драга, мислам дека нема да спијам вечерва.Ке дружам некој на форумов до сабајле и ке замарам со нешто пак изгледа.Цел ден проекти правам некои и сега неможам да заспијам постојано мислам околу тоа и идеи ми доаѓаат постојано.Ме мрзи да работам а неможам да спијам ИЧ.Имам желба да мудрувам многу и да објаснувам нешто ама немам некој на кого моментално.Деновиве сонував како сум бил у врска сон некоја девоја која сум ја запознал на форумов и сме напраиле бебе хахаха :pos2:.Глупости не видени хаха.И сега живееме заедно, супер ни е и најубавите моменти во животот ги живеам и среќен сум.И се будам и се смеам по цели денови и убаво ми е постојано се сеќавам на сонот.Денес го гледав детскиот албум на форумов и темата за брак нешто и така у филмови влегувам некои.Убаво ми е и не се отакжувам, ке си правам филмови.Денес другари дома за проект еден и добив идеи за иднината моја и уште кај не отидов со мисливе.Направивме многу планови за во иднина (наредните неколку месеци) и ке гледам да ги остварам.Ама не ми се спие ич, а знам дека еден одмор ке ми треба многу зашто утре ке ми биде далеку понапорен ден.Ке се каам за ова утре, што нема да си легнам на време.За таа девојкава од форумов сакав да те прашам која е хаха ама незнам ни јас да ти ја опишам.У сонот знам дека само е од тука, наша девојка хахаа никакви информации не добивам па да ти пренесам.Ај поздравче ке ти пишам попосле пак...

Драга

Веруваш во случајности?
Јас да...
Од денес почнувам да верувам.
Драга,јас го сакав...
Којзнае,да не бев таму немаше да се случи тоа.
Чудни се патиштата на љубовта нели.
Сепак,прекрасно беше чуството,бар за кратко.:pipi:

Драга моја

Ај не пукнни од мака ај те молам !!! Гррр :ne_zboram

Толку.... фала пријатно :)

Sometimes I just want to disappear… Чисто да ме снема... Mислам дека не би ни сакала пак да се појавам...
На овој ден, минатата година, комплетно ми се промени погледот кон светот. Ништо не беше исто ко порано. Ниту јас, ниту тие околу мене... Едноставно, фалеше нешто. И ден денес фали... Отргнато со сила. Денес e само бледа сенка на минатото...

Драга

Ќенд брииииииииииииииииииииид
Ќенд брибидибидаут јуууууууууууууууууууу....

И така ти викам јас... Диштнс од денес ми е ноф збор...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom