Кајгануфкоооооо, што си правуфкаш денеска???
Тапа денеска денов....
Незнам што се дешава оваа година на факс, али буквално секоја недела правам колоквиуми. Уффф колку е најтешка оваа година у пичку материну....
И курац од зимското уживање. Веќе се навикнав деновите кога место да си го дрвам надвор, јас мора да учам теорија...
Таков е факсот јебига.... Прво имаш и задачи и теорија на колоквиуми, па ако пројдеш ПАК полагаш теорија на усни испити...
Олд скул факс, баш си го обожавуФкам...
Ноември секогаш ми бил месец по моја мерка. Незнам зошто али секогаш ме радува идењето на зимата, и магијата што ја носат празниците. Ми фали детството кајги

Чекањето на нова година во Пржино, играње одбојка со балони по дома, рушење на цела куќа

, гаѓање со снег, висење на снегот по цел ден, добивање пактчиња за нова година....
Леле ќе си пукнам у пичку материну

Сакам да имам 10 години, сакам да сум мал, сакам барем една недела повтторно да си изнауживам

Знам дека и онака никој не ме сваќа сериозно и на овие години, и и многумина па дури и од најблиското окружување немаат појма дека имам 21, туку ме мислат за 16-7, и знам дека секогаш си правам да се осеќам најдетски што можам и кур не ме боли што мислат другите (мада повеќето се восхитуваат....) ама пак филингот не е истиот како некогаш

Ако ништо друго ќе накитам елкава годинава, и ќе чекам да си направам еден снешко кога ќе оадне првиот снег. Пууу кога ќе завршам факс, една година сигурно нема да се вработувам, има да се изнаиграм за остатокот од животот :icon_cool
Еве ти и една песна што ја слушам денеска постојано...