Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Fredoooooooooooooooooom!Finalmente!:D
Конечно завршив со колоквиуми, значи едвај го чекав петоков кога ќе можам да се вратам на мојот нормален биоритам и малку да си го поткрепам здравјето!Сеа,јес да може сум паднала на еден или два колоквиума ама се надевам дека бар 6ка ќе извлечам!:)) .Одам сеа да јадам како човек, да пијам кафе како човек и да уживам во денот!
:back:

Драга,
Би ти бил многу благодарен ако ја држиш среќата од пред некој ден.
Фала на сослух.

Кајги.. идам да полагам денеска последен предмет.. ај уше овој да помине добро и после ке одморам малце !! се испонапнав со ова мочано полагање !!!

П.С кајги.. петок е бе.. а ја треба со автобус да одам.. е ова ке биде интересноооооооо...

Драга како сум можел Основи на програмирање таква банална грешка да направам, ми се плаче.

Е че го пукам мори!
Сите нешто договараат каде вечер а јас морам да учам :nerv: пошто нели според професорицата за нас би било најдобро во сабота во 7:30 да полагаме јеееее :music3:

Иам муниција, немирна рака, време и брз прст али немам мета. Да ти ибам животот, коа нема на што да целиш, осим факултет...

Драга,

Конечно петок еј, конечно !!! После три ептен тешки, пренапорни недели.. хух. :) И добри се резултатите, да знаеш :pipi:
Вечер на роденден сум, и конечно ќе се видам со луѓево, после толку време влагам у цивилизација. И си купив нов компјутер да ти се пофалам :pipi: Убав е, ама остај шо е убав, има и мсн :pos:
Ај идем да се спремам.. порано ќе излагам и немам време.

Те сакам :back:

Драга.
Премногу алтернативност води кон затворање и елитизација на нештата кои ги фаворизираш.
Во твојот свет тоа е се ок, па дури и другите ќе те гледаат како уникатен.
That's where intelligence kicks in. If you are smart, you'll be god to yourself and weird to all others.
Тогаш знаеш дека си успеал да бидеш уникатен.
Честито, живеете во свој свет каде вие сте газда.
Честито, стануваш антисоцијабилен кон нови луѓе бидејки во старт ги потценуваш и сметаш за беда.
Пошо ти си генгста нели.

Колку е интересно кога на Фејсбук гледаш 50 луѓе онлајн, а неможиш да најдиш ни петмина за да играш фудбал :). Reality sucks.

Петок навечер а ја седам дома и играм Diablo II...јебига...џабе се лажам само дека некогаш и негде животов ќе тргне нагоре...

Драга Кајги,

Исто лудило :toe: Многу чудно! Пликот стигна, ама кој ќе собере храброст да види што било работата. Ми рекоа дека нашле каде е проблемот, ама требало и да надгледуваат. Нема шанси! Што сака нека биде, како сака нека се заврши, јас таму не! Цел ден седи до мене, ама како да видиме што е работата, а да не читаме се`?! Уууууууф пеколно е! Драга, ако ти е досадно елај ќе тепаме комарци полно е, мака ми е да станам за да уклучам раид. Не ми е физички мака, физички до крај на светот и назад, се изнаспав. Вчера заврши првата доза, сега требало некој ден да видат како се ќе се развивало, па после послабата доза :( Значи пак ќе спијам :tapp: Денес ми рекоа да ја гледам приказната екиииииим, лечам од разни болести, демек ќе сум се насмеела. Ќут, мори ќут! Елај, тебе нека те чека пликов да го отвориш па после збори, т.е. не дај Боже да те чека.
Денес ме изненади, како можеше после 8 години да ми кажеш дека сеуште не си научила да читаш?! Како планираш да се појавиш?! Да не планираш да дојдам да го средам тоа за тебе? Знаеш дека овој пат нема да може такво нешто :smir:
Многу ми е мака :(

Драга, ајт!

Денов беше прекрасен на секој можен начин. Значи вака се немам смеено којзнае од кога, а немаше некоја посебна причина... едноставно ми беше убаво, бев опкружена со позитивни луѓе...

Прекрасен ден. Прекрасен...

Драга

Афкорс нат. зашо воопшто очекував..

The term "superiority complex", in everyday usage, refers to an overly high opinion of oneself. In psychology, it refers to the unrealistic and exaggerated belief that one is better than others !
Ова го има на секој чекор . . . жално !

Драга,
идам да се видам со едно прекрасно суштество кое да не постоеше уште одамна ке ме возеа у жуто комбе:vozbud:
ја сакаааам:back:
баи баи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom