bebush
Portable Heater
Кајганче!
Fredoooooooooooooooooom!Finalmente!
Конечно завршив со колоквиуми, значи едвај го чекав петоков кога ќе можам да се вратам на мојот нормален биоритам и малку да си го поткрепам здравјето!Сеа,јес да може сум паднала на еден или два колоквиума ама се надевам дека бар 6ка ќе извлечам!
) .Одам сеа да јадам како човек, да пијам кафе како човек и да уживам во денот!
:back:
Fredoooooooooooooooooom!Finalmente!

Конечно завршив со колоквиуми, значи едвај го чекав петоков кога ќе можам да се вратам на мојот нормален биоритам и малку да си го поткрепам здравјето!Сеа,јес да може сум паднала на еден или два колоквиума ама се надевам дека бар 6ка ќе извлечам!
) .Одам сеа да јадам како човек, да пијам кафе како човек и да уживам во денот!:back:

Многу чудно! Пликот стигна, ама кој ќе собере храброст да види што било работата. Ми рекоа дека нашле каде е проблемот, ама требало и да надгледуваат. Нема шанси! Што сака нека биде, како сака нека се заврши, јас таму не! Цел ден седи до мене, ама како да видиме што е работата, а да не читаме се`?! Уууууууф пеколно е! Драга, ако ти е досадно елај ќе тепаме комарци полно е, мака ми е да станам за да уклучам раид. Не ми е физички мака, физички до крај на светот и назад, се изнаспав. Вчера заврши првата доза, сега требало некој ден да видат како се ќе се развивало, па после послабата доза
Значи пак ќе спијам
Денес ми рекоа да ја гледам приказната екиииииим, лечам од разни болести, демек ќе сум се насмеела. Ќут, мори ќут! Елај, тебе нека те чека пликов да го отвориш па после збори, т.е. не дај Боже да те чека.