Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да ти пишам нешто бт ај чејнџд мај мајнд. Нели, не мора ти се да знаеш. Плус ти пишувам обично кога треба да се жалам од нешто, а сега неам од што, така да досадна ке сум ти. И така.
Ајт:back: Утре ке идам да се прошетам до Скопјено, али така покасно.
Ајт2.

Е драга, драга, да је срече... али није...
Имам некое необјасниво чувство во стомакот. Чудно е. Навистина некогаш посакувам помалку да си ја удирам главата и да филозофирам... ама посилно од мене е. Башка ПМС... be afraid, be very afraid... :icon_lol:

Кајг, убав ми е денов а и доста успешен. Reminiscing the old days can be such a good thing to do.
Сфатив колку ми фалат некои луѓе иако бев уверен дека едноставно може и без нив.
Мислам дека Хамлет е врвот на македонскиот театар. Не ми се веруваше кога видов какви се ефекти се можни кај нас. Наспроти се досега импровизирано, за прв пат имаше прекрасен вештачки ветер, чад на сцена, одлични рекивизити и супер опременост.
Nudity беше онака доста застапен елемент на претставава, што ја направи Хамлет малку поинаква но сепак иста со оригиналната верзија.

Утре или ќе бидат 2 саати хемија и 5 математика, или пентарење по падините на Водно... We'll see:)

Ајде, одам ја да разгледам шо има ново по тебе па да легнувам.

Знаев, знаев, знаев! Само ми го потврди тоа во што поодамна почнав да се сомневам. Ти благодарам, а ти мисли си дека сеуште е така. Ах, зашто мислиш дека ако иам наивна фаца и ја сум наивна. Нема везе, продолжи да си ја копаш дупката. Слободно, може и ке ти помогнам.
Него… сабајле излегов со наочари на глава, се вратив накисната. Али ипак, денов беше добар за мене. Сакам кога сум во право.:back:

Драга ти се допага ли?:)

medunarodni-dan-palacinki-24-februar.jpg

Туку не дојдов овде да те стрвам туку да ти кажам дека лудата професорица ми премести колоквиумот.
Грррррррр!
Што се замислува таа?
Ај простено и е,не се замарам.
Инаку ме боли глава ама тоа не ме спречува да се јавам на најмилата личност на светот.:back:

Имај убав ден.
Бај.

Драга Кајги,

Ват а деј!!!!! Замисли, ПАК пиев кафе со братучед ми, кој патем не живее во Скопје. Неколку дена, демек, случајно налетува на мене и демек, случајно седнуваме на кафе :pos: Братче, кога не би растела со тебе и не би те знаела како дишеш, би ти поверувала :smir: ТИ БЛАГОДАРАМ ШТО СЕ ГРИЖИШ ЗА МЕНЕ! И јас те сакам! :back: Правиме некои планови што и каде, ама важно знаеме со кого, а во моментов тоа е најважно! Ќе се смееме многу! Ќе бидат незаборавни денови!
Ова не е п.с. `ко демек за крај, ова е нешто кое ми го разубаве денот! Оваа вест, иако не е конечна, ме прави пресреќна! Го сакам овој човек, кој ме направи и кој ме воспита да бидам она што сум денес, а не само мене, nе направи НАС, да бидеме она што сме денес!
Сите заедно вложивте многу љубов и внимание во нас. Благодарни сме му на Господ што ве имаме баш вас за наши најмили!
Нема зборови на светов со кои можам да ја опишам радоста која ја чувствувам во овој момент! Она прееска беа солзи радосници, ти посакувам уште многу, многу успеси. Ти благодарам што рече дека штом сте успеале со нас, значи дека сте успеале во животот. Знаеш дека секогаш ни значела вашата поддршка, знаеш дека вашиот збор, сеедно со каков тон е кажан :icon_lol:, ни значи многу. Искрено се надевам дека дедо и баба од горе може да видат колку успеавме! Сакам да ни бевте поблиску, многу поблиску :cry:
Ве сакам сите! Да, знам дека знаете, ама јас пак да ви кажам :back:

СЕЕДНО ДАЛИ ЌЕ УСПЕЕШ ЗА ОВА, НИЕ СМЕ СЕКОГАШ СО ТЕБЕ , ТИ ГО ЗНАЕШ ТОА!
ТЕ САКАМЕ НАЈМНОГУ НА СВЕТ!
ТИ СИ НАШАТА ГОРДОСТ!

:back: :back: :back:​

п.с. се запишав на италијански :pos: :pos: :pos:

Врага.............................

Не е за џабе кажано,дроља само еднаш стануваш и дроља си засекогаш.

Драга,
По тиња ден сум немал од овој денес.
Чао.

Се осеќам згодна, а времето е незгодно.
Место принцови, чекаме коњи, а доаѓаат мулиња.

Ех каков свет!
Клет.

Медеа... Медеа.

Како ќе правиме што ќе правиме на почеток ми вика ќе ја правиме пичината да свршуваат на нејзе и да се чудат будалите :pos::pos::pos::pos::pos:. Гледам сега пред крајот иииииии да ти ебам, добро е што ја осветливме бојата инаку катастрофа ќе беше со оваа боја како сладолед е....

Ама некни пријателката што го бараше за клецање му вика: Кај си бе А. човек со полиција да те бара :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, опасна работа :icon_lol:.
Ајмо песма и весеље:

Хипер сум!
И цел ден сум :) и тоа од уво до уво.
Веројатно затоа што поспав повеќе од 3 саати.
И денес беше убав ден иако врнеше...

Поодамна не сум била окезена вака, and it feels goood...:pipi:

Ништо не отвара - осим кајгана.
Ја не знам шо се дешаа. Да не влегов во некој паралелен универзум кај шо се е обратно.
Ова до сеа никад ми се нема десено.

ДџК

одличен начин да се заврши еден глуп ден... фала на дружбата, стварно чоек некогаш треба да мрдни од дома за да излезат црните мисли...

Врага,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Добро утро,толку имав фала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom