Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
"Oh G, hello? W-uh wuh! Who-whoa! Wha-THE-WHAT THE? WHAT THE CRAP? WHAT THE CRAP!? WHAT THE CRAP?! OH MY GUD! OOOH MY GUUD!!! ooOOOO MY GUD!!! Wha- WHAT THE? You broke my DOOR!! You broke my door you s.o.B!!! OH HO MY GUHHD! OH MY GUHHD!!! I'm so screwed! I'm so screwed! OH my GUUHD! OH my GUUHD!!! AAhhhh Guhhd! OH my- HELP ME! HELP ME! I immediately regret my decision!!! AAUOHHHH MAEY GuuuuUUUUUUUUUUUUUUHD!!! oOO MY GUHD!!!"
Wow.....
Seriously, I know this is inappropriate, but what the fuck?!
Good, that place is horrible... I don't like that place at all...Jesus Christ... Let's do it again :) :) :) "

И така ти викам. :*

Мила моја Кајгано,
Зошто има изроди на светоооооооооов? Зоштооооооооооооо? еееееееее во еден таков изрод сум се вљубила. Ах, кај ми беше паметот..каааааааааааааај????????????????? И сеа шо ќе правам? Колку само се нервирам, немаш поим...Вечер му реков да се видиме да разговараме сериозно, одам и бам бам му раскинувам, дефинитивно сум решена. Не можам веќе да се замарам, нервирам, да плачам и не знам веќе што.Не ме заслужува, не:nenene: а послем шо ќе праам, како ќе праам јас си знам..Ама едно сфатив..Дефинитвно не си фаќам дечко извесно долгоооо време..а за мажење не ни размислувам..е така..ај одам јас да си се понервирам уште малце оти иде време да се истурам на него и да види која сум јас. Ајт :salut:

Го поминав тестот многу успешно, беше тест во кој што нема градација од оцени само поминување или не.
Како би било да живеам во средина каде што го нема концептот на пари како индијанците, е тоа би било нешто. Си го посакав тоа пред некое време и го напишав тука, иииииииииии не само што ги оттргнав тие спреги од мене кое што ме гушеа во моето битисување како човечко битие туку и знам како би изгледало опшество без монетарен систем затоа што сум имал искуство ууууууууу и тоа какво.....
Го изодив патот и го поминав тестот знам тоа што ме очекува е незамисливо во моментов по огромноста и величенственоста и не е важно, него важно е тоа што ја сакам мојата награда сега за да можам да продолжам....... Е тоа би било нешто :icon_lol:.

statusQuO напиша:
PIRANHA PLANT FROM SUPER MARIO FOR THE WIN!
не држеше ни неколку саата аватарот
yebeegah
ಠ_ಠ
edit 2: утре може да го сменам пак за ова горново човечуле
едит^n (n->∞): го сменив уше денес

Здраво кајги...
Зошто се такви луѓето??? Се дур имаат корист од тебе те познаваат, потоа исчезнуваат, а не се запрашуваат дали ти во некој момент имаш потреба од нив?
:(

..Eeeee Драгаааааа одамна не сум ти пишала...:)
И незнаеш колку нови работи се имаат исподесено.
Само си поставувам едно прашање, зашто се загледувам у кретени?!?!! Значи сакам некој нормален дечко, а ја само у некои идијоти се затупувам... Али ај тоа е тоа:toe: Биче боље

Драга,
Јас сум добар, ти како си?(не очекувам да ми одговориш)
Првото тримесечје помина релативно успешно, значи имам светла иднина :)
И така драга си минуваат дните, сваќам колку брзо минува животот и колку сме ограничени со времето. Али то е то и о.
Ајде чао Драга убаво да спиеш.(знам дека не спиеш, ти интернет зависничко)

Кајгано,
те молам позајми ми 50 евра, ќе ти ги вратам озбилно. Ај, ќе ти пуштам број на трансакциска у ПП.
Фала унапред :back:

Драга ...

убаво е вака, само нека потрае ..

BAMMMMMMMMM
*dup dup tururup-tup tup*
BAMMMMMMMMM
"I specialize in a very specific type of security..."
BAMMMMMMMMM
"...retarded security"
BAMMMMMMMMM
tumblr_l87das6bwo1qanb21o1_500.jpg

Драга Кајги,

Конечно се освестив малку, се расонив! Бев да ги ѕирнам да ми кажат планови за проектите и си поминав супер. Се убивме од пеење, `ко детска градинка, а не сериозна организација која се занимава со толку сериозна работа, АМА се` беше супер. Одлепивме сите и најважно си поминавме супер :) Значи Драга, излегов во 10 се прибрав сега, со нови чизми :pos: овие сеуште ќутат изгледа мислат дека ги зезам, ама и да сакаат веќе не можат крај да им најдат на моите обувки. Имаше пари на сметка и ги потрошив, само заборавив да видам кој префрлил и по кој повод :kesa:
Драга, хитот со кој ќе те поздравам денес е од цека поздрав и ти посакуваме се` најубаво во прекрасниот период поминат со нас :smir:

По не знам кој пат ги гледав P.S. I love you и City of Angels прекрасни филмови. Во City of Angels, мојот омилен филм, има еден дел кога Николас Кејџ и Мег Рајан разговараат во паркот () кој навистина вреди да се погледне. Сите ние сме љубопитни, но зависи колку им значиме на оние кои сакаме да споделат некои „тајни“ со нас, па толку и добиваме за возврат.
Велат, секој според заслуга, а јас го заслужив сето ова :smir: Само чудно е што времето за некои работи сеуште стои, а за некои поминува толку брзо. Чудно е како некои чувства се толку константни, па ништо не може да ги промени, дури ни толку лоши зборови. Тука си го поставувам прашањето: Што не е в ред со мене? Зошто е сеуште вака? Кога ќе се соочам со реалноста? Навистина сум за никаде!!! :kesa:
Поздрав Драга!

п.с. страшно е да си осамен помеѓу толку народ!

Пак ја...
Me and my big mouth.
DAMN ME!
-.-

Damn brian..

Пуу требаше да кувам тост али јбг морав да купам благо чунки добивам апетит од природни супстанци,но нешто дискусиите се погодија:)

Е и плус тоа правам матурска-за корпорации:vozbud:

Инспирација:)

али сепак со инсомнијата мора некако да се едуцираш оти навечер да лежиш како офца а да не спиеш е булшит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom