Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана

Да и одговорам на Џену Грл :)

Не сум во партија сеуште, со 16 се влегува во младина :)
Но, сепак нема врска партијата со мојата желба да бидам политиколог :)
Да, има врска да знам основни работи од математика, ама задачи наменети за професионален математичар баш и немаат врска :smir:
Во Америка во осмо одд учат работи кои ние ги учиме во 5то :nerv:

Па тоа ти е предност:vozbud:

Пред некое време влегов да се туширам и таман го насапунив мачорот поминала екипата од Водовод и ја исклучиле цела мрежа ваму дефект имало некаде. И пуштам вода вода нема и сеуште нема, и што да правам ајде почнав да развикувам да ми донесат од шишињата пластични пивски во лето што се топлат на тераса долу, камен ладна се почуствував како будистички монах тие со толку ладна вода се тушираат. И после кафе бафе мафе, вчера на темница ја баравме бојата на коцките со пет кила вино си велам дека ја погодивме, само татко ми не ја бендисува праша кој не заебал за бојата :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Сега се е модерно што пошарено тоа повесело :icon_lol:.

Драга,

Еве сум назат од Банско, имам многу да ти кажувам, али во некоја друга прилика. Само ќе кажам дека ова беше еден од најдобрите проводи еver! Толку многу нови луѓе и нови искуства.. ауууу преубаво! Пројдоа и колоквиумите, кои бај д уеј, според она што го пишав, мислам дека сите ќе ги положам. :fingerscrossed: Деновиве конечно ќе ја земам и возачката... :pipi: У пм, растем еј. :icon_lol:

Сега поздрав со една wicked нумера која го обележа семинарот... извини за ова драга, али морав! :pos:

:salut:

Да, има врска да знам основни работи од математика, ама задачи наменети за професионален математичар баш и немаат врска :smir:

Шо решавате,полиноми? :pos:

Он топик...
Драга кајгано дај ми 3 причини зошто се замарам со тоа?
Зошто се трошам на нешто што знам дека нема да вроди плод?
Највеќе ме убива фактот шо го знам сево ова али ипак ко деген со глаа у ѕид...
Уатевер...

Пост како на средношколка - Leleeeeeeeeee kakof vikeeeeeeeeeenddddddddddddddddddddd.

Сериозно. Ми фалеше ова...

Драга

Вчера бев во пеколот, денес во рајот.
МЛИА! :)

Драга моја

Колку е само најпрекрасно времево надвор. Наместо да уживам во него јас се замарам бе кајгии со се и сешто :)

П.С СМРТ за ФБ !!!!

ДџК

Сум бил на пастрмајлијада во Штип :) Ми останува да одам уште во Велес па да видам кај е најубава: Штип VS Велес VS Кочани :). Засега Штип е во предност над Кочани.

п.с. немој да јадиш голема ако не си спремна, мевот ем тапан, ем 2 дена нема ништо да ти се јади :)

Преку кур , ти ебам живот и ДК .... ма се у пм :toe:

Драга Кајги,

Се убив од спиење! Сеуште ми е многу лошо, ама утре ќе дознаеме што е. Утре имам премногу обврски, ама тапа обврски. Си најдов и нови штикли, што во превод значи дека ќе ми треба уште едно ептен, ама ептен малечко плакарче :( овие ќе се мрднат кога ќе ме видат со кесата, уште сега си знам! Туку доста домаќински работи, дај да се фрлиме на чајот додека не сум заспала, да не е тажно ќе беше смешно :(

Кајгано, развојниот процес од хаплоидна кон диплоидна клетка знае да биде многу незгоден, посебно кога го спремаш за на колоквиум.

Вчера да знаеш каква вечер сум имал. South park не дека беа нешто поразлични од вообичаено, ама вчера блескаа мислам.
Почнуваат работиве да се редат една по една, а само пред една недела не знаев кај ми е главата и дали некогаш ќе успеам да ја најдам. Изгледа се свикнав на сон од 3 саати и 21 саат посветен на работата на митохондриите и експлоатирање на работата на микрофиламентите.

Поздрав со песнава и имај си убаво неделно приквечерие.

ДраКа

Фала курцу еј,конечно победа !
Го мало дете се радуев на стадион...
Скоро и да забораив као изгледа тоа ВАРДАР да победи.....

Те Саким

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom