Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, цел ден сум во двооумица и се прашувам:

Како Гоце Арнаудов ќе ја погледне Македонија во очи ?

(по синоќешниот настап на Пиво Фест)

Драга, ја делам истата мисла со членов над мене... многу срца скрши синоќа Гоце, за срамота.
Заеби бе, се осети од првата песна дека е плејбек, битно ко пак на матура да бев само немаше кич тетки околу мене ко тогаш :)
Толку од мене и Пиволенд оваа година, наредна подобро.
Оу, факултет. Јеееј ^^ Со една твоја членка сме си колешки, ќе видиме може и во иста група да сме :)
И то, поздрави од пак болниот заб и од креветот кој сега ќе го посетам. Чаопријатно.

31833_1504730701979_1345611736_1317220_5753532_n.jpg

tumblr_l6z1zvq7fm1qzg3iyo1_400.jpg

Драга ...

зошто го унаказија Пиволендот вака????

Си дојдов од школо.
Мочав.
Си седев на компјутер.
Сега ќе јадам.
Пак ќе мочам.
И ќе си легнам.
И утре пак ќе те известам кога ќе идам на мочање ок?
Ајде <3

Кајги срце.
Што им е на луѓево со турскиве серии.Аман веќе преку глава.Ај да беа само турски ама и индиски.
Боже.
Ајт отидов јас
Позадрав

Драга Јајценаоко,

Денов е апсолутно бла. Ми се пие пиво. Ми се чита некој автор од Франкфуртска школа, да се олечам малку. Се поџапав со неолиберално гомно кој ептен случајно бил директор на агенцијата за приватизација у '95та. Go me!

Инаку, немам онолку me-time колку што би сакал. Ми се трча и ми се вози точак. Ми се пентари по планиње.

Ми избега мачето од дома. Едно сабајле излегов да го нахранам и го немаше. Се надевам дека некој го џапнал за себе, убаво маче беше. Не сакам да помислувам дека некој ропак го згазил. Ете. Не може. Не се десило тоа.

И така. Овај, шо се вика сеа? Gesundheit.

ДџК

Ебати македонштината во која шо еволуиравме... не важи појќе да му цркни на комшијата козата, сега има ново. Да цркни комшијата, а козата јас ќе си ја приберам да ја искористам. До кога вака ќе живееме, и до кога се некој наместо доброутро, одсабајечки уште нерассонет гледа да те заеби.... незнам.

Драгаа...

Абе што да ти кажам денес сум тотално DOWN...катастрофа!!!

ДК

Ќе тиииииит нешчо, пак.
Оф-лајн, било ко некој ќе слези од линија... А шо прават луѓето кога се на линија? Или на две линии? :vozbud:

Драга,
После години прв пат се возев со гратски автобус. Забавно ми е бе. И општо Скопјето ми е забавно. Да, признавам.
<insert уште впечатоци од градо и слично>
А факултето шубо најорганизиран од сите ни е, се знајш кај треба шо треба и навреме си известен.
<insert уште жалење за факулето>

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom