Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Drag dedo Mraz,:smir:
ovaa godina gi zema mojot najomilen pejach Michael Jackson, mojot najomilen glumec Patrick Swayze, mojata najomilena glumica Farrah Fawcett.
Ti pishuvam samo za da te potsetam deka od site narodi najomilen mi e grchkiot narod.

Денес суперхикс спам
И не се враќам повеќееее
Пееме, пееме, песни глупави леснии...
(не сум перверзен ама одма ми дое идејата “ебеме, ебеме, ебеме, тесни, глупави, леснии...“ рестото е на ваша имагинација)
Знам дека љуби, ко шо не знам да љубам јас о-луѓе
знам дека не ми е арно, и не знам римааа...
Тарарам.
Тапа ми е животов у задње време...
среќа шо има некои движечки моменти и луѓе шо ме држат да не полудам.
У вакви моменти многу ми се пие чај.
Поздрав. Кисче.

Епа чао!
Андрејчо <3

edit: си го стаив стариот аватар, и не го мењам пооовеќееее..рата та таам...и не го мењам поовеќееее..
(лажам најверојатно)

Пун пари, а пиволенд е утре! А, а, а?
Мераци, одвај чекам утре да се развалам на Суперхикс! За Гоцета ќе носам кошуља у ранец и ќе мафтам со неа во негова чест! <3
Сакам да си фатам гуштерче, ама се скрија де, ладно им е!
Сабајлево сум се тресел ко луд, ме гледа народ, а јас таков слаб, неам сланина да ме грее, тажно...
Ми пушта некој во комшии гласно музика, ама апла замара!
Го пуштам сега "The book of eli" и најверојатно заспивам ко комиран конј!

И така Кајги...
Од едно нешто ке се откачиш, ќе се закачиш на друго, ќе се тргнеш и од тоа и... сваќаш дека тоа што не ти е потребно го има на секој чекор, а тоа што ти треба најмногу е далеку... дури во Битола :icon_roll
А ми фали најмногу од се!:wub:
Не ми се спие.. немам што да правам...
:toe:

Јас сеа ке си легнам, си го направив алармот во 12 да ме разбуди, да станам и јас ко човек :vozbud: али се нешто ми вели дека пак ке спијам до 4, 5 поручек..

Дојде 15ти драга. А со него и едно мнооооогу убаво изненадување. До душа тоа вчера дојде, ама денес ќе се официјализира пред пошироката јавност.
Иако не сум баш најок со здравјето деновиве, се чувствувам многу добро (ако исклучиме повремените стомакоболки).
И додека сите ќе си пијат вечер пивце на пиволенд (а и следните 3 дена) јас ќе си пијам капсулчиња...
Life is just beautiful...
Ама не иронично:)

Да ти се пофалам дека сите ми го сакаат мачето.
Многу е најпрекрасно.
И сите ќе го ебеме тој што ми го повреди .!.
Мамицата негова.
Али со ваква грижа како нашата сигурна сум дека ќе оздрави. :pipi:
Цуце мало!
Многу си го сакам.

ДК,

Шо убо каве сум знаел да правам. Ме пофали една, немажена е, да знаеш :)
Ама пак утнав, не можев да станам за да одам на последниот испит. И не се каам, и така немав учено доволно :)

Сега поарно да одморам и да прошетам, а за вечер да се спремам онака својствено, ајт. :salut:

Пробав репутација сам на себе да си дадам, зошто не можи :icon_lol:?
Предлагам да се воведи таа измена овде, да можи човек сам на себе репутација да си даде макар и позитивна.
Ме погоди мислата: Не ми е јасно зошто мораш да плаќаш да живееш на планетата на која што си се родил?
Значи дури сега разбрав зошто е така поставена работата и дека е намерно, значи си шеткам така кур ме боли до одредена дестинација уживам во тоа нема стрес нема нервози, завртив од ќошето иииииииииииии ред да ти ебам еден компјутер за цел град. Ајде се построив како овците што се строеја кај дедо ми пред да влезат во трло да ги измолзи :icon_lol:, ииииииииии еден компјутер за цел град да ти ебам нервози пред мене нервози зад мене, да чекаш ред пари да оставиш таму да платиш сметка, на сите тука им е нелогично тоа нешто ама мене не, затоа што јасно ми е која е целтта.....
Значи јавните претпријатија за кои да се изградат пари им имаат земано на татко ми на дедо ми на сите самопридонес глупости, никогаш не биле правени со намера за јавно добро. Туку ете така да ги продадат за ич пари или партиски војник да биде на чело на рег. комисија или директор и како ќе им се фати така да ја зголемат цената, а ние овците ќе се постројуваме за да не измолзат......

ДраКа

Вечер ко за загревање ќе тркнам до Кале.
Али нема нишо да пробуем,само ќе мирисам и ќе глеам. xD
У петок и сабота ќе биде занимљиво.
Така да си знаеш
Ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom