Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

некаква енергија ме обли...позитивни чуства од самото утро..прекрасно прекрасно...само уште и сонцето да ми беше до мене и ќе беше незаборавно нешто...но ајде се надевам дека ќе ми се исполни оваа желба...одам да го гледам прекрасново утро

.
...you know what i mean? don't you?
само сакам да се раздени побрзо и да легнам! ако идам по туѓиов памет нигде не стигам али ајде интересно ќе биде ќе се зезаме триста души па ако биде ептен тапа ќе легнам..ајде идам да се расонам :back:
Отокот така-така ама битно крварењето престана.Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине.Туку ај доста ти кукам, ги поправија ова со цефките глупостите пак имам вода
Друго што имам за фалење..ништо за една недела ми е роденден, а во понеделник и е на Мацика. Шо ли да и купам? Уствари знам ја она шо сака али мојот ограничен буџет не ми дозволува да и купам x 6 

Некако почнав да се враќам у стара форма и тоа ме радува. Последно време сама не се трпев, а можам да замислам како им било на тие околу мене. Него да не те замарам идам да видам што има ново по форумов, па да си гледам Декстер (денеска баш го запоставив) и потоа фаќам кревет.